Haber Nokia Blue (Cherry Blossom Pink) Güncellemesi Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

emz

emz

Üye
Millet umalım da 512 mb ram li cihazların sorunları giderilsin. Ayrıca güncelleme denildiği gibi erken yayınlansa da Türkiye için ne zaman geçerli olur bilinmiyor. Ayrıca Black de öyleydi sözde ama 620'ye verilmedi gitti. Bunları da unutmamak lazım.

Telgrafla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
En geç haziran sonun kadar tüm lumialar alır :)

Tost Makinası ile gönderildi.

narnia16

narnia16

Üye
"Lumia Cherry Blossom Pink is the next update, not Lumia Blue."

Tom Warren güncellemenin isminin Lumia Blue değil Lumia Cherry Blossom Pink olacağını belirtmiş.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
"Lumia Cherry Blossom Pink is the next update, not Lumia Blue."

Tom Warren güncellemenin isminin Lumia Blue değil Lumia Cherry Blossom Pink olacağını belirtmiş.
daha önceleri tahmin edildiği gibi alfabetik gidiyorlar..Amber, Black, Cherry.... ama bu kadar uzun isim olmayabilir belki kısaltırlar ilerde :) malum black de eskiden daha değişik uzun bişiydi :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
narnia16

narnia16

Üye
daha önceleri tahmin edildiği gibi alfabetik gidiyorlar..Amber, Black, Cherry.... ama bu kadar uzun isim olmayabilir belki kısaltırlar ilerde :) malum black de eskiden daha değişik uzun bişiydi :)
Aynen bende öyle düşünüyorum :)

dakamon

dakamon

Üye
Lumia vişne çiçeği pembesi :) güzel isim :) lumia böyle gider :) bir sonraki de yanmış balata grisi olur herhalde :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, emz, kursat99 ve 4 diğerleri
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Lumia vişne çiçeği pembesi :) güzel isim :) lumia böyle gider :) bir sonraki de yanmış balata grisi olur herhalde :D:D:D

o da olur ilerde de ona daha var, bence sıradaki (D)esert sand yellow olabilir :)
Çöl kumu sarısı

• Beğen
Tepkiler: PureFood
csH

csH

Üye

bittersweet shimmer:)

Lumia 620 ile gönderildi.

The Benefit

The Benefit

Üye
Tek beklediğim hafıza kartına uygulama kurulması. Yoksa wp platformundan genel olarak memnunum.

• Beğen
Tepkiler: emz ve ceza87
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Acaba ben mi çok iyimser düşünüyorum :) Sanki Nokia 8.1'den önce bir güncelleme yayınlayacakta sonra Microsoft 8.1'i yayınlayacak gibi bir izlenim oluştu bende .

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lumia 1320 yi aldıktan sonra nedense hiç güncelleme gelmesini beklemiyorum :P

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
dakamon

dakamon

Üye
Çünkü yeni bir telefon var elinde onun heyecanı 8.1 in önüne geçiyor şu an o telefonu keşfetme üzerine yoğunlaştığın için gözün 8.1 i görmüyor sende bizim gibi telefonları eskitseydin sende biran önce 8.1 in gelmesini isterdin çünkü yeniliğe aç oluyor insan böyle :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Çünkü yeni bir telefon var elinde onun heyecanı 8.1 in önüne geçiyor şu an o telefonu keşfetme üzerine yoğunlaştığın için gözün 8.1 i görmüyor sende bizim gibi telefonları eskitseydin sende biran önce 8.1 in gelmesini isterdin çünkü yeniliğe aç oluyor insan böyle :)

Bir sene lumia 920 kullandım. onu kullanırken aşırı derecede bekliyordum. Ama bunu alınca beklemek gelmiyor aklıma :D

leeshore

leeshore

Üye
bu güncelleme ile neler degişti acaba

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
:walk:
siz hangi güncellemeden bahsediyorsunuz:hmmm

Üst Alt