Haber Nokia Blue (Cherry Blossom Pink) Güncellemesi Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
herkes ne zaman geleceğini soruyor da kimse içinde ne olacağını sormuyor. Windows Phone 8.1 avantajlarıyla kimbilir ne yenilikler olur o güncellemenin içinde:eller:
Bence de sızıtılardan fazla özellik gelir diye düşünüyorum

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
herkes ne zaman geleceğini soruyor da kimse içinde ne olacağını sormuyor. Windows Phone 8.1 avantajlarıyla kimbilir ne yenilikler olur o güncellemenin içinde:eller:
evet ama tarihte verilse hoş olmaz mı abi? Biz sizin gibi 8.1 i şimdiden kullanamıyoruz neticede :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok haklısın,asıl önemli olan bize nelerle geleceği.

ArMaGeDdOn_87

Üye
İnşallah dediğin gibi olur erkenden kavuşuruz güncellemeye ama yine içimde biraz şüphe yok değil.
inşallah bi sıkıntı olmaz tabiiki,ayrıca benim tahminime göre OTA için tarih 15-20 nisan arası

hookword

hookword

Üye
Hocamın da dediği gibi bu sefer durum farklı 2sinde Microsoft 19unda Nokia yayınlar bence

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar malum güncelleme beklediğimiz sdk konusu 1. sayfayada baktım göremedim bu cihaz kapalı iken şarj edebilme ve cihaz kapalı iken alarm çalması ne alemde Bi bilgi varmı

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
arkadaşlar malum güncelleme beklediğimiz sdk konusu 1. sayfayada baktım göremedim bu cihaz kapalı iken şarj edebilme ve cihaz kapalı iken alarm çalması ne alemde Bi bilgi varmı

kapalı iken alarm çalmasını bilmiyorum da kapalı şarj olmama özelliği güvenlik sebebiyleydi sanırım. telefon kapalıyken pc'ye bağlandığında vs herhangi bir hack amaçlı müdahale olmaması için

ademoz05

ademoz05

Üye
şu 8.1de 512 ramli telefonlara adam gibi bir optimizasyon yapmazlarsa; isterse Nokia crystal Blue gelsin bir işe yaramaz

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
kapalı iken alarm çalmasını bilmiyorum da kapalı şarj olmama özelliği güvenlik sebebiyleydi sanırım. telefon kapalıyken pc'ye bağlandığında vs herhangi bir hack amaçlı müdahale olmaması için
genel de cihazları gece şarj ediyoruz ve uçuş moduna almak zorunda kalıyoruz cihaz kapalı iken de olmalı ve en önemlisi de alarm olayı

dakamon

dakamon

Üye
Hocam biz onu geçtik artık biran önce gelsin derdindeyiz :D İçeriği zaten sızıntılarda gördüklerimiz bize yeter konumundayız :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
8.1, beni wp de kalmaya ikna edebilecekmi diye merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve cesurpolis61
MrtAltg

MrtAltg

Üye
şöyle söyleyeyim size o zaman hangi güncelleme çıktığı gün Türkiye hemen aldıda bizler bekliyoruz ?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
yandık ki ne yandık nokia güncellemeyi Allah bilir ne zaman verir :D

csH

csH

Üye
şöyle söyleyeyim size o zaman hangi güncelleme çıktığı gün Türkiye hemen aldıda bizler bekliyoruz ?
biz önizleme sürümünü bekliyoruz ilk etapta onda ayrım yok Microsoft verdiği gibi bütün ülkelerde bütün modeller kullanabilir

MrtAltg

MrtAltg

Üye
Belki :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
8.1, beni wp de kalmaya ikna edebilecekmi diye merak ediyorum.
al benden de o kadar ben geç kalmış, olması gereken özellikleri değil; beni farklı kılacak özellikleri tatmak kullanmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, MrtAltg ve ArMaGeDdOn_87
Anußis

Anußis

Üye
Video'daki Lumia Black .

Lumia Blue bize neler vaat edecek acaba bir bilgi var mı ?

goktas19

goktas19

Üye
Acaba Nokia Blue da Windows Phone 8,1 olmayan bir yenilik bulunacak mi?

saynesim

saynesim

Üye
Bir an önce gelsinde blue veya mavi fark etmez teşekkürler bilgi için

Üst Alt