ArMaGeDdOn_87
Üye
Bence de sızıtılardan fazla özellik gelir diye düşünüyorumherkes ne zaman geleceğini soruyor da kimse içinde ne olacağını sormuyor. Windows Phone 8.1 avantajlarıyla kimbilir ne yenilikler olur o güncellemenin içinde![]()
Bence de sızıtılardan fazla özellik gelir diye düşünüyorumherkes ne zaman geleceğini soruyor da kimse içinde ne olacağını sormuyor. Windows Phone 8.1 avantajlarıyla kimbilir ne yenilikler olur o güncellemenin içinde![]()
evet ama tarihte verilse hoş olmaz mı abi? Biz sizin gibi 8.1 i şimdiden kullanamıyoruz neticedeherkes ne zaman geleceğini soruyor da kimse içinde ne olacağını sormuyor. Windows Phone 8.1 avantajlarıyla kimbilir ne yenilikler olur o güncellemenin içinde![]()

Çok haklısın,asıl önemli olan bize nelerle geleceği.herkes ne zaman geleceğini soruyor da kimse içinde ne olacağını sormuyor. Windows Phone 8.1 avantajlarıyla kimbilir ne yenilikler olur o güncellemenin içinde![]()
İnşallah dediğin gibi olur erkenden kavuşuruz güncellemeye ama yine içimde biraz şüphe yok değil.O tarih OTA için verildi
inşallah bi sıkıntı olmaz tabiiki,ayrıca benim tahminime göre OTA için tarih 15-20 nisan arasıİnşallah dediğin gibi olur erkenden kavuşuruz güncellemeye ama yine içimde biraz şüphe yok değil.
arkadaşlar malum güncelleme beklediğimiz sdk konusu 1. sayfayada baktım göremedim bu cihaz kapalı iken şarj edebilme ve cihaz kapalı iken alarm çalması ne alemde Bi bilgi varmı
şu 8.1de 512 ramli telefonlara adam gibi bir optimizasyon yapmazlarsa; isterse Nokia crystal Blue gelsin bir işe yaramazherkes ne zaman geleceğini soruyor da kimse içinde ne olacağını sormuyor. Windows Phone 8.1 avantajlarıyla kimbilir ne yenilikler olur o güncellemenin içinde![]()
genel de cihazları gece şarj ediyoruz ve uçuş moduna almak zorunda kalıyoruz cihaz kapalı iken de olmalı ve en önemlisi de alarm olayıkapalı iken alarm çalmasını bilmiyorum da kapalı şarj olmama özelliği güvenlik sebebiyleydi sanırım. telefon kapalıyken pc'ye bağlandığında vs herhangi bir hack amaçlı müdahale olmaması için
Hocam biz onu geçtik artık biran önce gelsin derdindeyizherkes ne zaman geleceğini soruyor da kimse içinde ne olacağını sormuyor. Windows Phone 8.1 avantajlarıyla kimbilir ne yenilikler olur o güncellemenin içinde![]()
İçeriği zaten sızıntılarda gördüklerimiz bize yeter konumundayız 
biz önizleme sürümünü bekliyoruz ilk etapta onda ayrım yok Microsoft verdiği gibi bütün ülkelerde bütün modeller kullanabilirşöyle söyleyeyim size o zaman hangi güncelleme çıktığı gün Türkiye hemen aldıda bizler bekliyoruz ?
al benden de o kadar ben geç kalmış, olması gereken özellikleri değil; beni farklı kılacak özellikleri tatmak kullanmak istiyorum.8.1, beni wp de kalmaya ikna edebilecekmi diye merak ediyorum.