Haber Nokia Blue (Cherry Blossom Pink) Güncellemesi Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
OTE="sasasa741, post: 6897652, member: 2212431"]şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz diyorşimdi indiriyor[/QUOTE]
bugün mü yeni güncelleme aldınız yoksa eski guncelemeyimi yeni indiriyorsunuz

The Benefit

The Benefit

Üye
OTE="sasasa741, post: 6897652, member: 2212431"]şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz diyorşimdi indiriyor
bugün mü yeni güncelleme aldınız yoksa eski guncelemeyimi yeni indiriyorsunuz[/QUOTE]
Dün akşam ekranımda çıktı. Hatta konu açtım "Beta falan mı bu güncelleme" diye. Doyurucu bir yanıt alamayınca yükledim ben de.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dün akşam ekranımda çıktı. Hatta konu açtım "Beta falan mı bu güncelleme" diye. Doyurucu bir yanıt alamayınca yükledim ben de.

Bu bizim zaten aldığımız güncelleme.
Yeni bir şey değil, eski...

The Benefit

The Benefit

Üye
Bu bizim zaten aldığımız güncelleme.
Yeni bir şey değil, eski...
Evet, öyle görünüyor; ama sanırım Lumai 1320'lere yüklü gelmiyor bu güncelleme. Başka bir arkadaş da bahsi geçen güncelleme hakkında konu açmıştı bugün.

byibo

byibo

Üye
herkes güzel beklentiler içersinde umarım beklentilerimize değer bir yenilik güncellemeyi alırız

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Güncellemedi beyler %0 da kaldı...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
5-10 dakika sürüyor diyordu bende. Ne kadar bekledin?
bir %0 da kalıyor, bir güncelleme denetlenemedi diyor. İndiremedim bir türlü..Tamam bu yazıyı yazdığım anda indirmeye başladı indiriyor şuan..... diyecektim ki %6 oldu, sonra tekrar indirilemedi dedi. Neyse indirir birazdan.

Üst Alt