daha önceleri tahmin edildiği gibi alfabetik gidiyorlar..Amber, Black, Cherry.... ama bu kadar uzun isim olmayabilir belki kısaltırlar ilerde"Lumia Cherry Blossom Pink is the next update, not Lumia Blue."
Tom Warren güncellemenin isminin Lumia Blue değil Lumia Cherry Blossom Pink olacağını belirtmiş.
malum black de eskiden daha değişik uzun bişiydi 
Aynen bende öyle düşünüyorumdaha önceleri tahmin edildiği gibi alfabetik gidiyorlar..Amber, Black, Cherry.... ama bu kadar uzun isim olmayabilir belki kısaltırlar ilerdemalum black de eskiden daha değişik uzun bişiydi
![]()

o da olur ilerde de ona daha var, bence sıradaki (D)esert sand yellow olabilirLumia vişne çiçeği pembesigüzel isim
lumia böyle gider
bir sonraki de yanmış balata grisi olur herhalde
Tost Makinası ile gönderildi.

daha önceleri tahmin edildiği gibi alfabetik gidiyorlar..Amber, Black, Cherry.... ama bu kadar uzun isim olmayabilir belki kısaltırlar ilerdemalum black de eskiden daha değişik uzun bişiydi
![]()

bittersweet shimmer
Lumia 620 ile gönderildi.

Bir sene lumia 920 kullandım. onu kullanırken aşırı derecede bekliyordum. Ama bunu alınca beklemek gelmiyor aklımaÇünkü yeni bir telefon var elinde onun heyecanı 8.1 in önüne geçiyor şu an o telefonu keşfetme üzerine yoğunlaştığın için gözün 8.1 i görmüyor sende bizim gibi telefonları eskitseydin sende biran önce 8.1 in gelmesini isterdin çünkü yeniliğe aç oluyor insan böyle
Tost Makinası ile gönderildi.

Bir güncelleme çıktı ama. Fark ettin mi bilmiyorum.Lumia 1320 yi aldıktan sonra nedense hiç güncelleme gelmesini beklemiyorum :P

şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz diyorşimdi indiriyorBir güncelleme çıktı ama. Fark ettin mi bilmiyorum.![]()
Evet, 3. güncellemesi imiş Microsoft'un. Artık ana güncellemeye kadar idare edeceğiz.şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz diyorşimdi indiriyor