Nokia/blackberry???

Sponsorlu Bağlantılar

poitor

poitor

Üye
    Konu Sahibi
Nokia/blackberry???
ben yeni bir telefon alacağım, hantallık ve fiyat konusunu geçecek olursak...N97 düşünüyorum ancak Blackberryler de çok hoş, ben iş adamı falan değilim yani e-posta , her an ulaşılabilirlik gibi durumlarım yok, ne önerirsiniz? Blackberry almam gereksiz mi olur??? nokia N97 daha eğlenceye müsait isteklerimi daha çok karşılar gibi ama emin değilim...Blackberry'nin N97'den üstün özelliği olan bir modeli var mı?Storm düşünmüyorum çünkü wlan yok.bold ise 2MP olduğu için düşündürüyor... detaylı bir şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim...:(

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca N97'de 32+16 GB hafıza var..

amedian

amedian

Üye
iphone vardı verdim kuzenime verdim cok istedi. tel alıcaktım cok arastırdım cok inceledim :) nokia gibi ekranı giden yeniden gelen donan vb dandik olarak degerlendirilebilecek bir cok özellige sahip olan bir markaya 1500 lira vermek zoruma gidiyordu:) eger touchscreen diyosan kesin iphone al - storm yanında albea gibi olur :) digerlerini kullanmazsın hatta bidaha yeni bi tel cıktımı die bile takip etmezsin :) n95 te kullandım cıktıgında eger fotograf makinesi olarakta kullanıcaksan nokia tabi ama bastada dedigim gibi edermi sence ? sonuçta ben bold alıyorum pazartesi :) oda yurtdsından arkadasa getirtiyorum 650 tl ye gelio. yani alışveriş kalite ve ucuza gelince güzel oluyo :D

poitor

poitor

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler touchscreen takıntım yok o 2.planda qwerty klavye istiyorum o nedenle blackberry bold yada N97 düşündüm ama özellik olarak nokiayı geçen yok gibi geldi, bu arada donma, gidip gelme vs. sorunları N95'te yaşadın mı?

amedian

amedian

Üye
ekran donar yazılar yavaaşca kaybolur telefon hafif hafif kendine gelmeye çalışır. bir nokia klasiğidir, cvp evet:) qwert ise tercih bb tour yada curve 8900 de olabilir tour sanırım daha turkiye ye gelmedi oldukca yeni cunku

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
tesekurler:op:

Takipçi Satın Al

Üst Alt