LumiaKurbanı
Üye
-
Konu Sahibi
-
gdr3 black güncellemesini içeriyor .Black değil Gdr3 güncellemesi ocak başı gözüküyor.
oda nisan ayında gelmesi bekleniyor belki betasını verirler .e o zaman 8.1 şubatta çıkmaz herhâlde. .s
8.1 DE DEVRİM Falan yaşanmaz bu microsoft yaşatmazyav arkadaş şu 8.1 i çok merak ediyorum onuda ben askere gitmeden vermeyecekler herhâlde
8.1 DE DEVRİM Falan yaşanmaz bu microsoft yaşatmaz
gdr3 black güncellemesini içermez ham halde verilen microsoft güncellemesidir nokia boşuna özel olarak isimlendirmiyor.gdr3 black güncellemesini içeriyor ..
nokianın verdiği ayrı yani black güncellemesi microsoftun verdiği ayrı gdr3 yani ama gdr3 güncellemesi kısaltılmış adı olarak geçiyor 2si bir verilcek siz hiççç merak etmeyin .gdr3 black güncellemesini içermez ham halde verilen microsoft güncellemesidir nokia boşuna özel olarak isimlendirmiyor.
Tamam serhan senin dediğin gibi olsunnokianın verdiği ayrı yani black güncellemesi microsoftun verdiği ayrı gdr3 yani ama gdr3 güncellemesi kısaltılmış adı olarak geçiyor 2si bir verilcek siz hiççç merak etmeyin ..
serhan ?Tamam serhan senin dediğin gibi olsun
ben anlamadım arkadaşın nedediğinden ama onun söylediği gibi olsun.ikinizde doğru söylüyorsunuz ama ikinizi de eksiği var
güncellemeyi htc gibi hatalı vermek yerine düzgün vermeleride suç oldu galibaYa bu guncelleme noksunda bir turlu anlamiyorum Nokia yi dedim Microsoft aldi aha yasadik ilk biz alacagiz guncellemeleri derken gene son biz aliyoruz ustune bakiyoruz pek birsey de eklememis. Hem bu ocak ayinda gelirse Windows 8,1 eylul-ekimde filan mi gelecek ya? Nedir bu guncellemelerden cektigimiz ya....
güncellemeyi htc gibi hatalı vermek yerine düzgün vermeleride suç oldu galiba
güncellemeyi htc gibi hatalı vermek yerine düzgün vermeleride suç oldu galiba
Koskoca Microsoft/Nokia guncelleme hatlarini bu kadar uzun surede cozuyorsa bu piyasadan cekilsinler....
Koskoca Microsoft/Nokia guncelleme hatlarini bu kadar uzun surede cozuyorsa bu piyasadan cekilsinler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?