ELECTRONİC
Üye
Nokia bizimle dalgamı geçiyor
Arkadaslar daha 1.5 aylık bir n79 um var n-gage oyunlarının hepsini yenı olanları yukledım cıhaza ve denedim ve birini begendım asphalt-4ü ama activasyon kodunu gırdıgımde gecerlı degıl dıyor bu kod kullanılmıssa nokia ya dava acacagım bir acıklama yapıcak olan varmı ama mantıklı bana aklkıpta simdis adece 10 oyun ıcın fılan gecerlı demeyım sitesınde butun oyunlar dağildir diyor ne anladım ben bu işten by
--------------- Ekleme ---------------
Ulan siteyi aratsam en az 50 kişi aynı sorundan muzdaripdir ama bir allahın kuluda yorum yazmıo yha ona deli oluyorum ıste alooo size dıorum nokia bizimi kazıklıo bi tane beleş oyun ne oldu bide ustune ustuk 20 kontor dayadı bana active ederken oyunu ama tabi yine edemedık hayırlısı olsun arastırıorum bu konuyu nokia cluba bi sorıyım bakalım bysss
--------------- Ekleme ---------------
Ulan siteyi aratsam en az 50 kişi aynı sorundan muzdaripdir ama bir allahın kuluda yorum yazmıo yha ona deli oluyorum ıste alooo size dıorum nokia bizimi kazıklıo bi tane beleş oyun ne oldu bide ustune ustuk 20 kontor dayadı bana active ederken oyunu ama tabi yine edemedık hayırlısı olsun arastırıorum bu konuyu nokia cluba bi sorıyım bakalım bysss

valla benim tel 6500s hiç ngage mengageyle uğraşmıyorum java oyunları yükleyip çatır çatır oynuyorum