Nokia bizimle dalgamı geçiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia bizimle dalgamı geçiyor
Arkadaslar daha 1.5 aylık bir n79 um var n-gage oyunlarının hepsini yenı olanları yukledım cıhaza ve denedim ve birini begendım asphalt-4ü ama activasyon kodunu gırdıgımde gecerlı degıl dıyor bu kod kullanılmıssa nokia ya dava acacagım bir acıklama yapıcak olan varmı ama mantıklı bana aklkıpta simdis adece 10 oyun ıcın fılan gecerlı demeyım sitesınde butun oyunlar dağildir diyor ne anladım ben bu işten by

--------------- Ekleme ---------------

Ulan siteyi aratsam en az 50 kişi aynı sorundan muzdaripdir ama bir allahın kuluda yorum yazmıo yha ona deli oluyorum ıste alooo size dıorum nokia bizimi kazıklıo bi tane beleş oyun ne oldu bide ustune ustuk 20 kontor dayadı bana active ederken oyunu ama tabi yine edemedık hayırlısı olsun arastırıorum bu konuyu nokia cluba bi sorıyım bakalım bysss

• Beğen
Tepkiler: batmanlee7272

asx5

Üye
kardes n-gage oyunları zaten beles yükleye bilirsin telefonuna oyunlar bölümüne bir gözatsan bulursun.. ben bütün n-gage oyularini ücretsiz yükledim ve catir catir oynuyorum telim n95.

ediesel

Üye
kardeşim n gage ile ilgili sorunlarını nokia danışma hattına danışabilirsin 0212 337 17 17 ayrıca nokia bu oyun konusunda özellikle ngage konusunda gayet başarılı hoş bende para vermeden tüm oyunları full oynuyorum ya :)

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
siz oynarsınız ama arkadaşımız oynayamıyo çünkü telefonu 9.3 yani n-gage modülü ile oyun açamıyor.çünkü yeni sürümlerde bu işlem gerçekleştirilemedi.o yüzden bekleyeceksin arkadaşım....

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi arkadaslar tartısma yaratmak gibi olmasın ama zaten oyunlar bolumundeki n-gage oyunlarının hepsini ben ekledım konu bana aittir ben sanki malmısım gibi lutfen konusmayın aslında birazda arastırın bende bılıyorum full oyunları oynamayı ama n79 da bole bi olay hala olmadı benım muhabbetım zaten madem beles bi oyun vermıs nokia bize neden kullanamıoruz dıorum yani olay bu oke bys

kur

kur

Üye
NOKIA:Ne Olur Kizma Issiz Adama;

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
Aynı sorun bende de var,çok gıcık etti

ediesel

Üye
Arkadaşlar size tekrar ve tekrar hatırlatıyorum npkia nın 337 17 17 numaralı telefonundan konu ile ilgili hızlı ve basit destek alabiliyorsunuz.

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
Nasıl

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım destek için aradım nokiayayı ama yapılabılecek bır sey yok dıyorlar kullansaydınız dedi bana resmen benden yeni kod falan verırler sandım ama mahalesef hayal kırıklıgı herkezdede aynı sorun var yani daha gecen gun aldı arkadas kodu gırıoz kabul etmıo sizde sakın haa benden uyarı denemeyın kontorlerınıze yanarsınız sonra cok benım 30 kontorum gıttı bea turkcellde cok sever boyle seyleri zaten dayadılar gıtsın :D:D:D baska bir cıkar yol olması lazım bir an once hack beklıoruz n79 a vede yenı versıona saygılar:oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben olsam direk dava açardım kutuyu ilk sen açtıysan akivasyon kodunu nsl kullansaydınız der ya, dalgamı geçiyor bunlar
telefonla nokiayı ara ve mahkemye vercem de tüketici hakklarınada vercem de , tüketici haklarına gerçekten ver ama valiligi git ve tüketici mahkemsine şikayet et...
çok şımardı nokia birdaha nokia almıcam zaten sevsemde...

birde lütfen konuşurken saygı çerçevesini aşmayalım "ulan" filan yakışmayan kelimeler . Zaten bilen biri varsa konuya cevap yazar ben gördüm, yazdım.
Gören ve bilen biri varsa yazar ne bu sinir agresiflik biraz daha sakin olalım

oguziverson

oguziverson

Üye
kardeş bişey söylicem ama nokia yı koruyorum fln zannetme binpda ztn nokia ile dalga geçio bizde oyunları binpda sayesinde f-u-l-l olarak oynadığımız için dolaylı yoldan bizde dalga geçioruz henüz 9.3 ler için bir yol bulunmamış olsada birgün onuda bulacaklar.. biraz sabır
bn nokia nın yerinde olsam bir daha n gage oyunu üretmezdim firma binpda yüzünden 5 katı kar etmek yerine 2 katı kar edio belki o bile yok , yani nokia bizle değil biz nokia ile dalga geçioz bilmiorum belkide bu yüzden böle bişey planlamış ama onuda zannetmiyorum
yani sonuç olarak dava işi fln yaş yani haksız durumda olan biz değiliz sn binpda çökse üzülmezmisin nokia nın binpda yı kapattırması gerekiodu ama noldu hala oyunlar c.r.a.c.k lenio dava işi fln olsa binpda şuanda yok tu boşuna uğraşma derim tabi senin kararın...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Aynen arkadaslar bende o yuzden n79 un hacklenmesını beklıorum bi hackliyim butun oyunları yeni emılatorde yapıcam nokiacılarda kendileri takılsın artık zaten vere vere bi tane activasyon kodu verıolar onuda cok goruyorlar bys :oke:

Da®kness

Da®kness

Üye
Geliş gidiş telefonlarla arama yapabilmek için bile register kodu isteyecek bunlar. :D hatta ilerki evrelerde işi iyice abartıp telefonun açılışında bile 'lütfen telefonunuzu nokia.com adresinden kayıt edin' gibi uyarılar çıkarsa şaşmayın. :D Almayın , almayarak protesto edin !

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Geliş gidiş telefonlarla arama yapabilmek için bile register kodu isteyecek bunlar. :D hatta ilerki evrelerde işi iyice abartıp telefonun açılışında bile 'lütfen telefonunuzu nokia.com adresinden kayıt edin' gibi uyarılar çıkarsa şaşmayın. :D Almayın , almayarak protesto edin !
Bence de cok gusel ve eglenceli bi yazı olmus :D:D:D

Da®kness

Da®kness

Üye
Konu uzun zaman olmuş sorun çözüldümü bari?

furkanarbaz

furkanarbaz

Üye
:coold:valla benim tel 6500s hiç ngage mengageyle uğraşmıyorum java oyunları yükleyip çatır çatır oynuyorum:coold:

oguziverson

oguziverson

Üye
6500s ztn ngage çalıştırmıo:D

mami24

mami24

Üye
Arkadaslar daha 1.5 aylık bir n79 um var n-gage oyunlarının hepsini yenı olanları yukledım cıhaza ve denedim ve birini begendım asphalt-4ü ama activasyon kodunu gırdıgımde gecerlı degıl dıyor bu kod kullanılmıssa nokia ya dava acacagım bir acıklama yapıcak olan varmı ama mantıklı bana aklkıpta simdis adece 10 oyun ıcın fılan gecerlı demeyım sitesınde butun oyunlar dağildir diyor ne anladım ben bu işten by

--------------- Ekleme ---------------

Ulan siteyi aratsam en az 50 kişi aynı sorundan muzdaripdir ama bir allahın kuluda yorum yazmıo yha ona deli oluyorum ıste alooo size dıorum nokia bizimi kazıklıo bi tane beleş oyun ne oldu bide ustune ustuk 20 kontor dayadı bana active ederken oyunu ama tabi yine edemedık hayırlısı olsun arastırıorum bu konuyu nokia cluba bi sorıyım bakalım bysss

güldürme beni birader nokıa ya dava açacakmış haha sen onun mahkeme ve avukat masraflarının altından kalkabilirmisin acaba

ha olduki onları ödedin onlar yine allem eder kullem eder bi yanlışlık bulup seni yanlış çıkartırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt