Nokia Bir Milyona Aşkın Lumia'nın Satıldığını Açıkladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Bir Milyona Aşkın Lumia'nın Satıldığını Açıkladı!

Nokia, 2011′in dördüncü çeyrek rakamlarını bugün açıkladı. Yapılan açıklamada, Nokia’nın bir milyonu aşkın Lumia serisi cihaz sattığı da belirtildi. Lumia serisinin 2012′nin ilk yarısı içinde Çin ve Latin Amerika pazarında da satışa sunarak bu rakamın arttırılmasının planlanıyor.

Elde edilen satış rakamlarının, ürünün piyasaya çıkışından evvel yapılan tahminlerle paralellik gösterdiği belirtilirken, bu rakamlarda Nokia’nın Avrupa’daki büyük tanıtım kampanyasının ne kadar etkili olduğu ise henüz bilinmiyor. Nokia’nın çabalarının Windows Phone cihazlarının bilinirliğini arttırdığı görülse de bunun satışlara yansıdığını söylemek için henüz erken gibi gözüküyor. Kasım ayında piyasaya çıkan Lumia serisinin kısa sürede 1 milyon barajını aşması ise ziyadesiyle etkileyici bir başarı olarak göze çarpıyor.
Nokia, bir sonraki adım olarak Lumia 900′ü Mart ayında ABD’de, Haziran ayında ise Avrupa’da satışa sunmayı planlıyor. Şirketin, önümüzdeki ay Barcelona’da gerçekleştirilecek olan Mobil Dünya Kongresi’nin açılış gününde düzenleyeceği etkinlik ile 2012 planlarını daha detaylı bir biçimde açıklaması bekleniyor.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'ya tebrikler, başarılarının devamını dileriz ne de çok iyi cihazlar çıkartmaya devam ediyor başarılarının devamı gelir.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nasıl basarmış bunu :ehe

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
kral tahtına dönüyor galiba

rapman

rapman

Üye
Bu haber "Nokia battı, Nokia mı kaldı" ve benzeri yorum yapanlara gelsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
lasvetorus

lasvetorus

Üye
fazla degil ama onyargilardan kaynaklaniyor olabilir.

61semih

61semih

Üye
oooo nokıa kralı oldu desenıze aklıllı telefon pazarının :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye

niye ki fuki birkaç sene önce kim birinciydi akıllı telefonlarda değil mi ki 25 günde 20bin uygulama ve oyun eklenmiş wp7 ye şu anda 60bin arkasında koskoca Microsoft var hiç zor değil bence ki Microsoft istediğini yapıyor da birinci olacak yakında wp7 daha şimdiden yabancı telefon sitelerinden çoğuwp7 için çok güzel en iyi işletim ssitemi bu olabilir demeye başlamışken ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

niye ki fuki birkaç sene önce kim birinciydi akıllı telefonlarda değil mi ki 25 günde 20bin uygulama ve oyun eklenmiş wp7 ye şu anda 60bin arkasında koskoca Microsoft var hiç zor değil bence ki Microsoft istediğini yapıyor da birinci olacak yakında wp7 daha şimdiden yabancı telefon sitelerinden çoğuwp7 için çok güzel en iyi işletim ssitemi bu olabilir demeye başlamışken ;)
ben de istiyorum Nokia'nın iyiliğini. Ama Android ve iOS'un satışları da sürekli artıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt