Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Nokia Beta Labs] Nokia Weather Widget v18.01(4) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe)
Sponsorlu Bağlantılar
aslankaplants
Üye
teşekkürler ama unsigned yüklediğimizle aynı mı
bayram yazıcı
Üye
bende bunu arıyordum teşekkürler
keys1903
Üye
allah senden razı olsun harıka sorunsuz oldu
bozztigerland
Üye
ya bu kendi güncelleme yapmıyor internet açık olduğu halde birde sadece widget olarak var menüsu filan yokmu acaba acil yardım
"Batuhan"
Üye
ayhan124
Üye
sensatıon a bır sorum olacak.program yuklendı calışıyor tel n8..fakat spb weather daha kullanışlı ona döndüm ve bunuda kaldırmak ıstıyorum yer kaplamasın dıye ama uygulama yonetıcısınde gozukmuyor.nasıl halledıcez yardımcı olabılırmısın.tesekkurler.
sensatıon a bır sorum olacak.program yuklendı calışıyor tel n8..fakat spb weather daha kullanışlı ona döndüm ve bunuda kaldırmak ıstıyorum yer kaplamasın dıye ama uygulama yonetıcısınde gozukmuyor.nasıl halledıcez yardımcı olabılırmısın.tesekkurler.
kapladıgı yer 1 mb.azda degıl.fakat yeni guncelleme cıktı.bununla arasındakı tek farkta uygulama yonetıcısınde artık gozukuyor yanı kaldırılabılıyor...