Nokia Belle Versiyon Düsürme 701 icin yapilabilir mi?.. Yardimm...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

storovi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Versiyon Düsürme 701 icin yapilabilir mi?.. Yardimm...
Merhaba Arkadaslar,
Nokia 701 icin; FP1 den 111.030.609 a Versiyon düsürülebilir mi Yardimlarinizi bekliyorum...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
düşürülebilir de ne oldu fp1 de ne sıkıntı var?

E_yedi

Üye
o fp1 denılen yazılım sanırım cok hata verıyor. Ben e7 kullandıgım ıcın bılmıyorum ama forumda baktıgımda fp1 ı yukleyenlerın adeta hepsı sıkayetcı yok o yuklenmıyor yok flash nasıl atılır.v.s cok mu hatalı bır yazılım.

Ayrıca bılmıyorsan yapmaya kalkışma forumda arkadaşın bırı telefon acılmıyor dıye servıse gondermek zorunda kalmış.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
fp1 de herhangi bir hata yok sadece bazı programlar uyumsuz olduğundan yüklenmiyor.. Ben kullanıyorum son derece stabil..

storovi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim öncelikle cevabin icin tesekkür ederim...sikinti su ; benim telefonun ürün kodulu firmwaresi daha cikmadi,bende aceleci davranip baska bir alman telefon ürün kodlu firmwaresini kurdum.Takilmalar,akünün cabuk bitmesi ve menüyü sürüklerken parmak bir programa cok hafif degerken o program hemen aciliyor olmasi.Bu yüzden versiyon düsürmek istiyorum.Senden ricam versiyonu düsürmeme yardimci olabilirsen cok sevinirim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim ben mobilim ama nsekiz e pm at yardımcı olur downgrade yapman gerek biraz uğraştıracak seni.

ANIL

ANIL

Admin
701 downgrade için başarısız olmuştuk. Dönebilen varsa bizi bilgilendirsin lütfen.

storovi

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardes sagol...

mustafac

Üye

bende 701 e fp1 güncelleme yaptım en büyük sıkıntı hack çalışmıyor bazı proğramlar mesela googlemaps çalışmıyor güncelleme yaptığıma pişman oldum basit bir yöntemle güncelleme öncesine dönebilirmiyiz acaba . sorunlar giderildikten sonra güncellerim diye düşünüyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kendi mapsi bence gayet iyi.. Ben hacksiz kullanıyorum ama herkesin ihtiyacı farklı tabi ama 701 de downgrade yapamamışlar malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt