okankayci
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya uid kodları var elımde ama temaya eklı halde değil tema olarak yuvarlak meego iconları guzel bnceuid kodları bulmak kolay ve hazır ikonlarda kolay fakat yaptığın tema ile uygunluğu önemli
evette icon yokki elimdetek tek eklemek yerine tema bittikten sonra temadan temaya ikon aktarımı yapabilirsin
meego iconlarını alabılırsen güzel olur da kimden alcantema önerisi veren olursa onun içinden alınabilir ikonlar
svgsı yokmuydu yaburdan bakarsın iconlaraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
toplu cevrılmıyor sanırımburdan svg dönüştürebilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sağol kardesım bir kaç kisiyle beraber iyi projeler yapabiliriz ama kımse kalmadı symbianda sanırımiconlar resmen belle'nin lollipop'u olmuşharika olmuş eline sağlık çalışmalarının devamını bekliyorum
sağol kardesım bir kaç kisiyle beraber iyi projeler yapabiliriz ama kımse kalmadı symbianda sanırım
bende son dönemlerimi yaşıyorum ama cıdden seviyorum telefonumuşükür hala symbiandayım ama keşke kodlama bilsemde bende aranıza katılsamseneye symbian kalırsa inşallah üzerine uğraşmayı düşünüyorum
bendebende son dönemlerimi yaşıyorum ama cıdden seviyorum telefonumu
candır symbian yabendedeğiştirsem bile kıyıda köşede saklıyacam
kendi gelecegimi gördüm birdenHey gidi günler, 3 yıl önce bizde böyle temalar yapıp paylaşıyorduk
her bir icon bir miftemiKardeş icon konusu benimde sıkıntım. Bayağı bir belle icon topladım. Temaların içindeki iconları çıkarıp uygulamaya atamıyorum. Tema kullanmayıp. Uygulamalara icon atadım. 100 kadar oyun uygulamasının iconunu belle yaptım. Jar ve wgz uygulamaların iconlarını da belle yaptım. Ama biraz büyük oluyorlar. Bunu bir türlü çözemedim. Svg iconları mife çevirdim. Svg arşivi sildim. Malesef yardımcı olamıyacağım. Mif icon istersen paylaşıyım. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?