ANIL Admin mad eagle' Alıntı: bu zaten normalinde böyle ama annada da böyleydi tuşu kilitleyince ışık azalıyor parlak siyah matlaşıyor yeşil yazıda biraz sönüyor ama çok rahat okunabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Evet bende onu söylüyorum, zaten benim bir sorunum yok
mad eagle' Alıntı: bu zaten normalinde böyle ama annada da böyleydi tuşu kilitleyince ışık azalıyor parlak siyah matlaşıyor yeşil yazıda biraz sönüyor ama çok rahat okunabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Evet bende onu söylüyorum, zaten benim bir sorunum yok
[ENGİN] Üye yaren_dede' Alıntı: 1-2 saniye sonra ışık azalıyor ama bu saati görmeye engel değil gayet güzel görünüyor Genişletmek için tıkla ... arka aydınlatma kapanıyor bu aşamada ama parlaklık bencede iyi
yaren_dede' Alıntı: 1-2 saniye sonra ışık azalıyor ama bu saati görmeye engel değil gayet güzel görünüyor Genişletmek için tıkla ... arka aydınlatma kapanıyor bu aşamada ama parlaklık bencede iyi
iatis Üye [ENGİN];5288102' Alıntı: arka aydınlatma kapanıyor bu aşamada ama parlaklık bencede iyi Genişletmek için tıkla ... Aynen,808 kullanıyorum.Bende de aynısı oluyor.Problem değil.
[ENGİN];5288102' Alıntı: arka aydınlatma kapanıyor bu aşamada ama parlaklık bencede iyi Genişletmek için tıkla ... Aynen,808 kullanıyorum.Bende de aynısı oluyor.Problem değil.