Nokia Belle Şubat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkmen619

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Şubat
Arjadaşlar biliyorsunuzki belle şubatta gelecek ve o gün bazıları yükleyemeyecek bazıları yardım almak isteyecek belleyi merak edenler olacak bu konu altında belle hakkında konuşabiliriz.belle için ayrı ayrı konu kirliğiyapmayalım diye bu konuyu açtım herkez burdan konuşursa moderatorlarda rahat eder

omer.1310

omer.1310

Üye
şubata daha var hem direk şubatın ilk günü yüklenebilecek mi ki? öyle olmasını isterdim ama şubat sonlarına doğruda gelebilir... belki gerekli bi konu ama bence erken daha

Faskel03

Üye
iyi yapmışın gardaş...:oke:

Febris

Febris

Üye
subata daha cok vaaaaaaar :D

Emil_Ceferli

Üye
tamam. konuya gecelim ne dersiniz? :) sizce biz software update-den yapabilirmiyiz? yoksa flash mi daha iyi?

Türe

Türe

Üye
emin olun 701 biraz satılana kadar çıkarmayacaklardır şirketlerin genel politikası zaten bu ;)

omer.1310

omer.1310

Üye
benim bildiğim 701 sadece vodefone de ve internette hepsiburada da felan var zaten tam anlamıyla satılmaya başlamadıki senin söylediğin gibi olursa daha çok bekleriz bence söyleme öyle sen...:D:D

Emil_Ceferli

Üye
neden satilmadi? Bakude kac aydir var. n9 bile her keste var :D benim kac tane arkadasim aldi..

omer.1310

omer.1310

Üye
bu gün 700 ü inceledim biraz tasarımı gerçekten güzel ve bence s^3 lü cihazlara yakışan sistem belle anna felan haksızlık bence ama yinede belle gelse bile nokiadan soğudum şimdiye kadar nokiadan başka bi telefon kullanmayan biri olarak benim favorim artık htc... inş en yakın zamanda htc desire s yada htc incredible s almayı düşünüyorum :)

Türe

Türe

Üye
desire s çok güzel bir cihaz tavsiye ederm :)

omer.1310

omer.1310

Üye
şuan para biriktiriyorum 1000 tl kadar bi bütçem olacak eğer incredible s o civarlara düşerse 8 mp kamerası olduğu için onu tercih etcem herhalde ama desire s aklımda olan cihaz şuanda:)

Türe

Türe

Üye
incredible s biraz daha kaba sanki :) dış görünüşçe daha hoş desire s :oke:

omer.1310

omer.1310

Üye
zaten en fazla 4.0" e kadar seçmeye çalıştım ama evet haklısın :) neyse belle hakkında konuşalım c6-01 kullanıyorum bi belle konullamadık diğerleri yükledi kullanıyolar inş bizede biran önce gelir...

Türe

Türe

Üye
umarım :) ama dediğim gibi belli bir süreçten önce verilmeyecektir bunu tahmin etmek o kadar da zor değil açıkçası :) valla wavelere de bada 2 gelecekti 5-6 aydır ama ne gelen var ne de giden :) bende bu nedenle gs2 alıp androide geçiş yapacağım inş. :)

omer.1310

omer.1310

Üye
hayırlısı ya:) bence o kadar da önemli bi konu değil gelip gelmemesi hayat öylede böylede devam ediyo ama hepimiz belli bi miktar para verdik ve karşılığını belkiyoruz dedim ya bence s^3 lü cihazlara belle öncesi bi haksızlık cihazlara yakışan belle....

Türe

Türe

Üye
hayırlısı ya:) bence o kadar da önemli bi konu değil gelip gelmemesi hayat öylede böylede devam ediyo ama hepimiz belli bi miktar para verdik ve karşılığını belkiyoruz dedim ya bence s^3 lü cihazlara belle öncesi bi haksızlık cihazlara yakışan belle....

tabiki modern sisteme daha yakın sonuçta ;) şirketlerin genel politikası bu zaten her firma bunu yapmakta 2-3 yıl desteği ver sonra fırlatıp at ;)

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
htc iğrenç görüntüye sahip takoz gibi ya :)

----------Eklendi @ 17:29:51 ---------- Yazıldı @ 17:29:16 ----------

ideos x5 çok güzel bence

omer.1310

omer.1310

Üye
htc iğrenç görüntüye sahip takoz gibi ya :)

----------Eklendi @ 17:29:51 ---------- Yazıldı @ 17:29:16 ----------

ideos x5 çok güzel bence
bence bu kişiden kişiye değişir nokia gerçekten çok güzel tasarıma sahip telefonlar çıkarıyo fakat bence bi htc desire s e bak bence güzel bi görüntüye sahip bi telefon tabi dediğim gibi bu güzel anlayışı kişiden kişiye değişebilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt