Nokia Belle Refresh Mesaj gönderiminde anlık beyaz ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Refresh Mesaj gönderiminde anlık beyaz ekran sorunu
bir arkadaş da aynı sorun varmış.belle ile bu yoktu ancak refresh ile mesaj gönderirken ani beyaz ekran ardından mesaj gönderilme ekranı geliyor.ben microsoft appsden olduğunu düşünüyorum.diger c6-01 ve diger kullanıcılarda var mi bu sorun?

TaupeWhistle3

TaupeWhistle3

Üye
netqin antivirus ile kaldır microsoft apps'i??

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Hayır Microsoft Apps'dan değil bende refresh'e güncelledim ve güncelleme yapmadım sonradan Microsoft Apps,Lync gibi fakat bendede oluyor o.Geçmemiz büyük hataydı ama yaptık bişey.

turkercix

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var ve bunu ortadan kaldırmak için ne yapmalıyız gerçekten bilmiyorum telefonu garantiye göndermekte istemiyorum bu yüzden yardımcı olacak biri yazsın.Telefona format atıldı yazılımın en üst sürümü yüklendi sorun hala devam etmekte

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
yazılımsal birşey..tek can sıkıcı durum benim için bu..onun dışında tarayıcı ve arayüz epey hızlanmış beğendim.

ThreeDi

ThreeDi

Üye
yazılımsal birşey..tek can sıkıcı durum benim için bu..onun dışında tarayıcı ve arayüz epey hızlanmış beğendim.

Ben hiç sevmedim ya.Tamda telefona Cfw yükleyecektim bu çıkınca heveslendim bunu yükledim şimdi 1 tane bile cfw yok.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
belco yeni cfw çıkaracakmış onu bekle bence gayet güzel yapıyor memnun kalırsın

turkercix

Üye
bunu nasıl ortadan kaldırabiliirz arkadaşlar flash atmak şartmı ? telefonum format atıldı en üst sürüm yüklenmesine ragmen hala devam ediyor ?????

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
yok sanırım yazılımsal bir sorun.bizim yapabileceğimiz pek birşey yok gibi.fazla rahatsızlık vermiyor bir de neyseki.

ANIL

ANIL

Admin
Format atıp yazılımı yeniden yükleyin. Çözülmez ise yapabileceğiniz başka bir şey yok.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
2-3 format attım daha önce denemiştim aynı değişen birşey olmadı malesef

turkercix

Üye
bunu ortadan kaldırmak icin ayrıyetten bır program vs. Olması lazım garantıye gondersek duzelme olurmu bı cozum yolu olmalı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
yapılan cfwlerde bu sorunun ortadan kalktığını yazmış birkaç kişi..bir de microsoft apps i kaldırıp deneyelim bence

zazadayı1601

Üye
kardeş aynı sorun bende de var ya..

u_cosar

u_cosar

Üye
en güzel yöntem cfw yüklemek tavsiye ederim

turkercix

Üye
deneyen varmı arkadaslar işe yaradımı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
cfw de ne gibi bir değişiklik oluyor da mesajda beyaz ekran gelmiyor onu anlamadım? öyle bir mod mu var..

mert41994

mert41994

Üye
İşlemde sıkıntı yaratmadığı sürece dert etme dostum. refreshden önce msj atamıyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt