Nokia Belle Ram Temizleme Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Ram Temizleme Uygulaması
Arkadaşlar Nokia Belle telefonumda WhatsApp uygulamasını kapatmak için NetQin antivirus kullanıyordum ama şarj harcadığı için kaldırdım. Sonra RamBlow kurdum ama bunda da Whatsapp kapanmıyor ve NetQin'de gözüken Ovi Maps, ExtraButtons ve Mağaza gibi arkaplanda çalışan uygulamaların çoğu gözükmüyor.
Yani sonuç olarak bana Whatsapp dahil çalışan bütün uygulamaları kapatablecek bir uygulama lazım (NetQin gibi). NetQin kullanmaya devam mı etmeliyim?
Kullandığınız ve önerdiğiniz ram temizleme uygulamaları var mı?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
AppStop Var :oke:
WhatsApp İçinde CloseWhatsApp Var :oke:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
CloseWhatsapp var bu whatsapp için yapılan bi uygulama.

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Ama appstop ram temizlemiyor ki. Sadece arkada çalışan uygulamaların bazılarını kapatıyor.
CloseWhatsapp'ın signed sürümü yok ama.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ama appstop ram temizlemiyor ki. Sadece arkada çalışan uygulamaların bazılarını kapatıyor.
CloseWhatsapp'ın signed sürümü yok ama.

Zaten Kapatmak İçin Demiştim, Bununla Kapatırsın RamBlow İlede Ram Arttırma Yaparsın.
CloseWhatsApp Mağazaya Giden Birşey Değil Malesef, Küçük Bir Programın Editlenmesi İle Oluşturuldu..

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar peki siz hangisini kullanıyorsunuz? Ayrıca netQin'de telefonu açınca bir sürü program arka planda çalışıyor gözüküyordu ama bu programlar ramblowda gözükmüyor :/ (whatsapp, ovi haritalar vb.)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Swiss manager pro kullan ı gösteriyor

yusufgiderim

Üye
taskman öneririm kapatamadiği uygulama yok

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
close all apps var bide istersen arkada çalışan tüm programları kapatıyo(sistem uygulamaları hariç) eğer sistem uygulaması adı altında çalışan programlarıda kapatmak istiyosan handy taskmani öneririm

MaxipmaN

Üye
appstop kullandıktan sonra ramblow çöp stabiliteyi bozuyo

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL

Üst Alt