famemonster16
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet kardeş yüklemeye çalıştığım uygulamayı daha önce yüklemiştim ama sonra hafıza kartına format atıp belleyi tekrar yükledikten sonra yükleyemiyorum işte.
aynı sorun bende de vardı qml storeyi bende yüklemiştim sorun düzelmediydi ama sonradan navifirmden simlock hariç bütün dosyaları indirip flash attım hiç bi sorun kalmadı oviden istediğini yüklersin o zaman
[ENGİN];4897455' Alıntı:
telde önemli bişey yoksa soft format atıp hafıza kartinıda biçimlendirip dene birde
kardeşş aynı sorun bendede var nasıl oldu soyleyebilir misin?Soft format atıp hafıza kartını biçimlendirdim ama sorun hala devam ediyordu.
Sonra hard format attım telefonun içindeki bir sürü uygulama silindi (haritalar, mağaza vs.). Şimdi de Ovi Suite'den Belle'yi yeniden yüklüyorum.
*Belle'yi yüklerken en sonra hata verdi ama telefonda dil ayarları seçme yeri gelmişti ordan devam ettim. Bir sorun çıkar mı?
- - - Eklendi - - -
Sorun düzeldiÇok sağol Engin yardımın için. Allah razı olsun.
Peki yukarda * ile sorduğum sorunun cevabını verebilir misin?
kardeşş aynı sorun bendede var nasıl oldu soyleyebilir misin?
Soft format atıp hafıza kartını biçimlendirdim ama sorun hala devam ediyordu.
Sonra hard format attım telefonun içindeki bir sürü uygulama silindi (haritalar, mağaza vs.). Şimdi de Ovi Suite'den Belle'yi yeniden yüklüyorum.
*Belle'yi yüklerken en sonra hata verdi ama telefonda dil ayarları seçme yeri gelmişti ordan devam ettim. Bir sorun çıkar mı?
- - - Eklendi - - -
Sorun düzeldiÇok sağol Engin yardımın için. Allah razı olsun.
Peki yukarda * ile sorduğum sorunun cevabını verebilir misin?
[ENGİN];4898161' Alıntı:
hata verdikten sonra kaldığı yerden devam ettiyse sorun yok demektir.
Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim yardımın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?