cok tesekkur ederim.bende calisti. Rica ederim kardeşim :)
Dandanakan92 Üye Konu Sahibi burakcal2' Alıntı: cok tesekkur ederim.bende calisti. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim
burakcal2' Alıntı: cok tesekkur ederim.bende calisti. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim
imthedoctor Üye tek sorununuz saat widgetiyse telefonun fabrika ayarlarını geri yükleyin (veri silmeden tabiiki) ben denedim geri geldi
tek sorununuz saat widgetiyse telefonun fabrika ayarlarını geri yükleyin (veri silmeden tabiiki) ben denedim geri geldi
yaren_dede Üye hacırüstem' Alıntı: dostum link.. Genişletmek için tıkla ... buyur dostum link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hacırüstem' Alıntı: dostum link.. Genişletmek için tıkla ... buyur dostum link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hacırüstem Üye yaren_dede' Alıntı: buyur dostum link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardeşim çok saol Allah razı olsun.. Benim tel e6 sanırım uymuo :/
yaren_dede' Alıntı: buyur dostum link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardeşim çok saol Allah razı olsun.. Benim tel e6 sanırım uymuo :/