Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle Lady Bird & Black Boot Screen by WarningYeah Signed
walla kardeş ben kullanmıyorum başka hata alanda olmamış sanırım signed olabilir ama belkide hack şarttır sonuçta sistemle alakalı işlem yapıyo telin hacklimi bilmiyorum ama onun dışında bi sorun olmaması lazım video da gayet açık eleman kuruyo ve değişiyo yani kesin bişey söyliyemicem.
arkadaşım benim tlf da nokia n 8.00 hack lı yüklemede sorun yok yüklüyor ama yeniden başlatıyorum video daki gibi nokia belle yazısı gelmiyor kurulumdamı bir yanlış yapıyoruz acaba c ye mi yoksa e yemi kurmamız lazım tşk...
arkadaşım benim tlf da nokia n 8.00 hack lı yüklemede sorun yok yüklüyor ama yeniden başlatıyorum video daki gibi nokia belle yazısı gelmiyor kurulumdamı bir yanlış yapıyoruz acaba c ye mi yoksa e yemi kurmamız lazım tşk...
açılış animasyonunu değiştirmek için modlar vardı adını şimdi hatırlamıyorum sanırım bunu kullanmak için o mod gerekli. ben video da eleman direkt değiştiriyo diye başka bişeye ihtiyaç yok heralde diye düşünmüştüm bulduğum sitede bi açıklama yok kardeş sadece video var bende aynen paylaştım hiçbi fikrim yok açıkçası ama dediğim gibi büyük ihtimal önce mod yüklemek gerekiyo tele ondan sonra rahat bi şekilde kullanılabilecek heralde. zaten sana sormaması lazım içeriğine baktım direkt e ye yüklüyor.
kureoglu78
Üye
najanaja arkadaşım olayı çözdüm ben reststar yapıyodum meğer tlf kapama tuşundan kapatıp açmak gerekiyomuş sorun bu imiş tşk ederim uğur böceğide güzelmiş....
andreoni
Üye
Bende 701 var fp1. Ve yüklü bileşen diyor. Birşeyi sildikten sonra mi yüklemem gerekiyo.
najanaja arkadaşım olayı çözdüm ben reststar yapıyodum meğer tlf kapama tuşundan kapatıp açmak gerekiyomuş sorun bu imiş tşk ederim uğur böceğide güzelmiş....