Nokia Belle Lady Bird & Black Boot Screen by WarningYeah Signed

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Lady Bird & Black Boot Screen by WarningYeah Signed
Bu sefer mif deil WarningYeah sis uzantılı yapmış kurmanız yeterli :) Açılış seside içeriğinde mevcuttur.

[video=youtube;HlPmTDARtgY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HlPmTDARtgY[/video]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe, Esendağlı, noss_bar ve 2 diğerleri

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
C7 de her ikisi de denendi başarılı elinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
teşekkürler

• Beğen
full force

full force

Üye
sonunda güzel bi tane buldum sağol

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Dün indirmiştim.Ama dalgınlıkla teşekkür etmeyi unutmuşum.Eline sağlık abi :oke:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Dün indirmiştim.Ama dalgınlıkla teşekkür etmeyi unutmuşum.Eline sağlık abi :oke:

önemli deil kardeş illa teşekkür etmen gerekmiyo :) ben takmam öle şeye başkaları gibide bi teşekkürü çok görmeyin muhabbetinide sewmem saçma buluyom o tür lafları herkesin içinden gelmeli zorlanmamalı ha edenede ricamda bulunurum :) artık öğrenmişsindir huyumu hiçbi teşekkürü ricasız bırakmam :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve tempestshine
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
teşekkürler sis halinde toplayıp paylaşman için ayrıca teşekkürler çok güzel olmuş kurulum kolay ve basit. Zorla teşekkür beğeni şahsım adına bende istemem ama indirip kurup es geçen çok kişi var ne teşekkür nede beğeni geri dönüşüm olmadığı zaman ne bileyim insanın hevesi gelmiyo uğraşmak ama beğenilerin çokluğu hoşuma gidiyor iyi iş yaptığımın anlamıdır bu sefer daha çok çeviriyorum daha çok uğraşıyor insan...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler sis halinde toplayıp paylaşman için ayrıca teşekkürler çok güzel olmuş kurulum kolay ve basit. Zorla teşekkür beğeni şahsım adına bende istemem ama indirip kurup es geçen çok kişi var ne teşekkür nede beğeni geri dönüşüm olmadığı zaman ne bileyim insanın hevesi gelmiyo uğraşmak ama beğenilerin çokluğu hoşuma gidiyor iyi iş yaptığımın anlamıdır bu sefer daha çok çeviriyorum daha çok uğraşıyor insan...

rica ederim kardeşim ama sanki ben yapmışım gibi konuşmuşsun :) yapan ve sis halinde asıl sunan warninyeah :) haklı olabilirsin ama ben biraz zevk için biraz da faydamız olsun arkadaşlara diye paylaşıyorum maxicep bağımlılık oldu bende :) elalem face takılır ben maxi takılıyorum hergün saatlerce :) face mi hiç açmıyorum bile. kısacası teşekkür etselerde etmeselerde beğenselerde beğenmeselerde iyi veya kötü benim paylaşımlarımın dewamı her zaman gelecektir :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Doğrudur maxicep büyük ve yılları olan bir site ama biraz eksikleri var ama bu haliylede en iyi forum sitesi bağımlılık yapıyor.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Emeğine sağlık.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Eline sağlık.

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk: çok güzel paylaşım olmuş

• Beğen
ByRedox

ByRedox

Üye
süper olmus teşşekürler :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu iyi oldu ya miflerle uğraşmayı sevmiyorum tşk :)

• Beğen

kureoglu78

Üye
Bu sefer mif deil WarningYeah sis uzantılı yapmış kurmanız yeterli :) Açılış seside içeriğinde mevcuttur.

[video=youtube;HlPmTDARtgY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HlPmTDARtgY[/video]
arkadaşım ben sis uygulamalarını indirip kurdum tlf ama senin video daki gibi malesef olmadı açılış aynı gene

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben sis uygulamalarını indirip kurdum tlf ama senin video daki gibi malesef olmadı açılış aynı gene

walla kardeş ben kullanmıyorum başka hata alanda olmamış sanırım signed olabilir ama belkide hack şarttır sonuçta sistemle alakalı işlem yapıyo telin hacklimi bilmiyorum ama onun dışında bi sorun olmaması lazım video da gayet açık eleman kuruyo ve değişiyo yani kesin bişey söyliyemicem.

andreoni

Üye
yüklenemiyor. Yerleşik bileşen hatası veriyor.