Nokia Belle Geldiği Zaman Yapılması Gerekenler?

SSnıper

Üye
Phoneixle tr yi flaşla

yeauw

Üye
ne kaldıki belleye DD bukadar beklemişm bundan sonra olmasa da olur D

anladım çok sağol pc den yapmak mantıklı biraz fazla soru sordum kb arkadaşım eyvallah

SSnıper

Üye
pVarmı benim sorunuma cevap

valent

Üye
Belle gelince yapılması gereken çok iş var biçimlendir yükle sonra uygulamaları yükle telefon düzenini ayarla çok uğraştırıyor

man20

Üye
c sürücüsü biçimlenmio dimi?

vallah anladık çok pis anladım dehşet anladım bu bilgi yete r eyvallah (:

YkPkY

Üye

attığın fwde ne warsa format sonrası o kalır telinde

----------Eklendi @ 00:19:15 ---------- Yazıldı @ 00:17:04 ----------

pc suitin güncelmi?güncelse komple kapat yeniden aç,pcnin sağ alt köşesinde de çalışmasın.

----------Eklendi @ 00:22:58 ---------- Yazıldı @ 00:19:15 ----------

yanlış yazılım atmışın teline.türkçesini indir naviden onunla phoenix ile flashla düzelir.
belle içinde geçerli

----------Eklendi @ 00:25:24 ---------- Yazıldı @ 00:22:58 ----------

c sürücüsü biçimlenmio dimi?

hayır.
hart format

Tepkiler: iatis ve TeAmo42
çok iyi açıklama yapmıssın kardeşim

eğer bunuda anlamasaydın senden şüphe ederdim çünkü benim kadar çok net ve açık yazan hiç kimse yok
kardeş baştan sona her şeyi anlıyorum benim istediğim tek msj da her şeyin anlatılması zaten yarım yumalak bi işe girişmem o güveni bulmadan yapamazdım bu msj dan sonra yapabilirim eyvallah şüphe edilecek biri değilim kafa çalışıyo çok şükür (;

YkPkY

Üye

eyvallaaah kardeş
napayım herkese tek tek binbir çeşit soru,yetişemiyorum ki !!!
bide hep aynı sorular tekrar tekrar soruluyor,antenlerim çıkıyor,kimse kimsenin yorumunu okumuyor ki!

----------Eklendi @ 00:50:24 ---------- Yazıldı @ 00:47:17 ----------

biraz araştırılsa forumda bu soruların cevapları tonlarca

arkadaşlar tüm yorumları ve konuyu açan arkadaşın yazdıklarını okudumda bi bilgi verilmemiş yada ben görmedim belle ota üzerinden güncellenemeyecek sadece nokıa suite üzerinden güncellenecek yani *#0000# yapıp güncelleme yapılamıycak bilginize..

YkPkY

Üye

doğru söylüyorsun arkadaşım uyardığın ii olmuş,
gerçi haketmiyorlar ama

az önce ki yardımından dolayı teşekkür edemedim az meşguldüm kusura bakma lütfen ben sadece tamamen bir sefer de anlamak istedim yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim biraz fevri yaklaşıyorsun ama neyse önemli değil

YkPkY

Üye
bırakacaksın kendi hallerine,günlerce cırmalayıp duracaklar ellerinde oyuncaklarıyla.

----------Eklendi @ 01:18:14 ---------- Yazıldı @ 01:14:50 ----------

yok fevri yaklaşmıyorum arkadaşım,birisi sinirlerimi bozdu.herkese yansıdı.
asker hesabı.
kusuruma bakma arkadaşım.yoksa oturup burada saatlerce kendimi yormam boş yere