Nokia Belle Geldiği Zaman Yapılması Gerekenler?

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
neden mi soft format çünkü sen belleyi phonexten kurmayacan nokia suilteden kuracağın için soft harda gerek yok hard formatı atarsın belleyi kurarsın bidaha hard atarsan sıkıntı olabilir

najanaja

najanaja

Üye
once hard f. at sonra acılınca soft at belle guncelle en saglıklı yontemlerden bırı bu termemızz :)[/QUOTE]
teşekkürler bilgi için..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar bana şunu anlatın ben telefonu bellelediğim zaman unsigned uygulamaları nasıl yükleyecem :D

atakan25

atakan25

Üye
belleyi kurmadan hard format atın ama belle kurduktan sonra format falan atmayın

valent

valent

Üye
mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
benim telefonum yurtdışı çıkışlı ovi suiteyle anna yüklediğmde dili ingilizce olmuştu servise götürdüm türkçe yapmışlardı belle dede aynı şey olursa ben kendim nasl dilini türkçe yapabilirim?

serinaga

serinaga

Üye
En iyisi flashlamak ...

hakan_710

hakan_710

Üye
benim telefonum yurtdışı çıkışlı ovi suiteyle anna yüklediğmde dili ingilizce olmuştu servise götürdüm türkçe yapmışlardı belle dede aynı şey olursa ben kendim nasl dilini türkçe yapabilirim?
phoenix kullanarak yazılm atmalısın hele bi yazılım çıksın yapamazsan bana ulaş müsait bi zamanda teamviewer dan hallederiz

Hakan2635

Hakan2635

Üye
arkadaşlar;

bu konu ile ilgili çok farklı cevaplar var, benim telde CFW li hackli belle var, orjinal belle geldiğinde nasıl yüklemem lazım?

teşekkürler

uruno

uruno

Üye
Ah hele bir gelsin ozaman konuşuruz bunları doya doya :=)

caphuscha

caphuscha

Üye
belle geldiğinde yüklemiycem ağustosa kadar. biraz da o beklesin beni.

• Beğen
Tepkiler: najanaja

groupertekin

Üye

neden kardeşim açıklarsan daha iyi olur? Bide onda kablo çıkma gibi bir durum var eğer çıkarsa nasıl kurtulur?

Koskoca kablo nasıl çıkacak ya :D Wifi ile sakın yapma tehlikeli,bağlantı bi kesildimi (ki kesilme ihtimali çok yüksek)kalırsın öyle,tahminim 20 dkya tamamdır bu iş

altannemre

Üye
arkadaşlar kafam karıştı iyice anlamadığım şey anna geldiğinde ovi suit ten güncelleyerek yaptım belle geldiğinde bu işlemi yapmak için hard format atmak şart mı? şart ise*#7370# bunu tuşlayarak mı gerçekleştiricez

İncİnat

İncİnat

Üye
dostum belleyi navide çıkana kadar bekleyin sonra kendiniz flashlayın en sağlıklı yazılım yükleme yöntemi budur nokia suite de hata olabiliyor bazen kilitleniyor en fazla 1-2 gün beklersiniz fazladan

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yapılması gerekenler
1-Nokia Suite ' i açın
2-Güncellemeleri kontrol edin
3-Belle'ye yükselt diyin
4-Bitince son diyin
Başka da bir şey yok sanırsam .:naughty:

valent

valent

Üye
En iyisi naviden indirip flash atmak sorunsuz bir güncelleme olması gerekende bu değilmi

• Beğen
Tepkiler: iatis
YkPkY

YkPkY

Üye

neden kardeşim açıklarsan daha iyi olur? Bide onda kablo çıkma gibi bir durum var eğer çıkarsa nasıl kurtulur?

kabloya dikkat et o zaman.durduk yere kablo niye çıksın.topu topu 10 dk sürüyor.
phoenixle dead phone flashı atarak kurtarırsın

----------Eklendi @ 20:55:55 ---------- Yazıldı @ 20:52:42 ----------
arkadaşlar kafam karıştı iyice anlamadığım şey anna geldiğinde ovi suit ten güncelleyerek yaptım belle geldiğinde bu işlemi yapmak için hard format atmak şart mı? şart ise*#7370# bunu tuşlayarak mı gerçekleştiricez

ewet.bu başlı başına farklı bir yazılım.
en temizi formatlı tele kurmak.yoksa anna kalıntılarıyla kullanırsın.
e sürücünüde biçimlendirip uygulamalarını yeniden kurman
yüzde100 tavsiyemdir

• Beğen
Tepkiler: iatis

Üst Alt