Nokia Belle Future Pack 2 Port Etmek ( klavye,kilit ekranı,kamera menüsü vb.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyber

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Future Pack 2 Port Etmek ( klavye,kilit ekranı,kamera menüsü vb.)
Evet arkadaşlar 1.nesil cihazlara port etmek istiyorum ama klavye açılmıyo galiba tamamen qt ye geçilmiş bunu port yapabilmek mümkün mü port etmeye çalışanlar var mı.Son olarak portlanmıyorsa nedeni nedir acaba bilen var mı

umarım portlanir. Bu defa 1.nesil kullananlar galiba ortada Yok

cyber

Üye
    Konu Sahibi
evet yok

o klavye nokia c7 ve n8 gelmezse yazıklar olsun böyle firmaya. o kadar paralar verdik aldık. 1.nesil 2.nesil ayrımı yapıyorsa onlarında ....

Tepkiler: yunus_ 123
umarım bunu yapabilecek yada yapacak bir arkadaşımız vardır bu forum da,büyük sevaba girer

ses duyurmak önemli, aşırı bir şikayet olmadıkça bende olsam bende uğraşmam.. amaç sonuçta telefon satmak ikinci nesillere artı birşeyler olacak ki satılacak.

Ben klavye üzerinde çalıştım olmadı sistem biraz çözülsün bakalım daha taze zor görünüyor ama belki ilerde.

MaxipmaN

Üye
herkes nereye ediliyosa şikayet etsin

iyavuzoz

Üye
umarım portlayan bi abimiz çıkar :

ses duyurmak önemli, aşırı bir şikayet olmadıkça bende olsam bende uğraşmam.. amaç sonuçta telefon satmak ikinci nesillere artı birşeyler olacak ki satılacak.
ama ikinci nesil türünde telefon alan kişi bu birinci nesil demeyecek ki onlar daha güzel deyip onları alacak. Bizi düşünse sıkıntı çıkmaz abi

1.nesillere port edilmesi biraz zor gibi..fp2 lite olsa neyse de refresh de olmaz bence

galiba bu durum Zor olduğu için konu da ses Yok

MaxipmaN

Üye
fp2 lite nisandan önce beklemiyorum

SheFy

Üye
beyler 1.nesiller anna belle refresh aldi. hala bizim.fp2 ye sulaniyorsunuz. bizden.daha fazla.guncelleme.aldiniz ayip yahu

symbian yolculuğunda beraber gidiyoruz bunu da almasak kategoriler olacak artık fp2 kullananlar ve öncesi

SheFy

Üye
hadi sira fp3 te

allah yardımcınız olsun umarım bi şeyler yapılır zamanla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...