noss_bar
Emekli Yönetici
ne saklanıyorsun sana teşekkür ediyorum kendi konun olmadığı halde benden daha çok ilgileniyorsun konu sahibi olarak asıl teşşekür etmesi gerekn benim ve teşekkür edeceğim ediyorum ettim ve her zaman ederim

ne saklanıyorsun sana teşekkür ediyorum kendi konun olmadığı halde benden daha çok ilgileniyorsun konu sahibi olarak asıl teşşekür etmesi gerekn benim ve teşekkür edeceğim ediyorum ettim ve her zaman ederim

Sende adamın kralın

arşiv hatalı birader olmuyor bloker ve server dan çıkmıyor dosyalar
isa dostumun da dediği gibi unsigned uygulamaları rahatça yükleyebilirsin unsigned demek imzasız uygulama demektir yani uygulama üzerinde oynanmış demektir bu oynama yeri geldiğinde pro uygulamaları free kullanmak yeri geldiğinde farklı dilde uygulamaları türkçe yapmak için yeri geldiğinde tasarımları üzerinde oynanır tabi kötü niyetli olanlarda olabilir dikkat etmek gerekir. Bu sadece unsigned bölümü artı sisteme tam erişim sağlarsın sistem dosyaları üzerinde değişiklik yapabilirsin örnek avkon2 modu ilgi çekenlerden telefonun tema ile değişmeyen bölümlerini elle değiştirebilirsin batarya simgesi anten gibi ve widget tasarımları bunlar başlıcaları daha çok mod var dediğim gibi sisteme tam erişim sağladığın için bütün sınırları ortadan kaldırıyorsun hack bilinçli kullanıcılar için şart olmazsa olmazdır ama daha yeni ve bilmeyen için sakıncalı olabilir değişim yapayım derken sistemi bozabilirsin gerçi tekrar sistem kurarak bütün hatalar giderilebilir ama uğraşmak işin cabası olur çoğumuz telefonu kullanıyor zamanla sıkıcı gelmeye başladığı için yeni düzenler yeni tasarımlar farklı şekillere soktuğumuz için telefonumuzu daha uzun süreli kullanmamıza sebep oluyor hani derler ya telefonumu bir kere daha sevdim o misal bide insan kendi yaptığı bir şeyin başarısı daha bir mutlu ediyor falanda filan datam olarak ne işe yarıyor bu hack? biraz cahilimde kusura bakmayın