Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
menü de rompacher veya yetkiler isminde uygulama varsa ve içinde yamalar varsa ve yeşil ise hacklidir :P

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

manolyam63

manolyam63

Üye
cok saol noss bar tsk ederım sorunu cozdum fakat avkon modu yani pıl sarj yerının rengını degıstırmek ıcın bırseyler yazar mısın

EMEGE SAYGI...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üstümdeki mesajda verilen linkteki konu sana yardımcı olacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
manolyam63

manolyam63

Üye
ben hack yaptım bende yetkıler dıye 4 uygulama ekran gorunuyor rampochter de gorunuyor ababa yanlıs bırsey mı yaptım 1. uygluma agıleblocker 2.uyglm yetkıler 3. uyg agjsmartdial 4. uyglm agjuiserv_ox 5. uyglm rompachter cıktı hepsı de menude gorunuyor bunları kaldırmak gerekır mı zaten kaldıramadım..

- - - Eklendi - - -

ama hack oldu galıba bunların olmasının nedenı ne yardımcı ol noss bar..

Gökmen Gökhan

Üye
selam ya ben herşeyi yaptımda bu c hafzasnda sys klasürü boş bin dosyası yok ne yapablrm yardımcı olun lütfen

asigsasi

asigsasi

Üye
rompacther den yamaları aktif yap

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
bilge_adam

bilge_adam

Üye
teşekkürler eline sağlık kardeşim oldu hack işlemi tamam. Ama birşey sormak istiyorum rompatcher daki open4all ile diğerini aktif yaptık ve öyle kaldı bu sisteminizin açık ve savunmasız olduğunu göstermiyor mu nokia c7 hack te bunlar kapalı oluyorda ondan sordum

asigsasi

asigsasi

Üye
istediğiniz zaman yamaları deaktif yapabilirsin ve yamalar devamlı açık olsa da hiçbir sıkıntı olmaz

bilge_adam

bilge_adam

Üye
istediğiniz zaman yamaları deaktif yapabilirsin ve yamalar devamlı açık olsa da hiçbir sıkıntı olmaz

teşekkürler kardeşim birşey sormak istiyorum benim telefon bazen arama yapmak istediğimde izin yok yazıyor telefonu kapatıp açtığın zaman arayabiliyorum bazende şebeke kullanılmıyor yazıyor 3g ye geçince geliyor neden oluyordur bu kardeşim

asigsasi

asigsasi

Üye
sebeke den kaynaklı bi sorun ara sıra bende de oluyor biraz bekleyince düzeliyor

bilge_adam

bilge_adam

Üye
sebeke den kaynaklı bi sorun ara sıra bende de oluyor biraz bekleyince düzeliyor

anladım kardeşim sendede bu kamera bölgesinin olduğu bölge ısınıp ön ekrana yani tam paralel olarak ön kameranın olduğu yer ısınıyor mu?

asigsasi

asigsasi

Üye
evet sıcaklığı üste veriyor

bilge_adam

bilge_adam

Üye

ben bir senedir kullanıyorum sıkıntı yok daha

valla ben nokia c7 de bu sorunu yaşıyorum diye garantiye gönderdim yaptık diye gönderdiler aynı sorun devam edince tabi başka sorunlarda vardı her neyse tekrar gönderdim bana değişim yaparak bir üst model olan nokia 701 i gönderdiler. Ama işte tek sorun bataryayı c7 nin bataryasını göndermişler. Bende sinirlendim değişim ibranamesini göndermedim. kvk benle dalga geçer gibi telefonla birlikte gönder öyle bakalım yoksa olmaz diyorlar. Ya telefon yeni bizzat kendileri gönderdiler test ederek ama yok inandıramıyorsun ki. Bende nokia ya şikayet emaili attım. Cevap bekliyorum.

Üst Alt