Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
sırf bunları symbian olduğu için yapıyorlar lumia da sorun olsa koşa koşa halleder ler

• Beğen
Tepkiler: manolyam63

mmpanpa

Üye
ben e6 kulllanıyorum herşeyi tek tek yaptım ama olmadı. Daha kolay yukleyebılecegım yada yardımcı olabılecegınız bısey varmı acil!!! Tesekkurler

zoothig

Üye
ben anlamıyorum ilk dosyayı kurduktan sonra e bölümünde resource diye bir dosya çıkmıyor resourceyi kopyalamaya kalktığımda da kabul etmiyor neden acaba

- - - Eklendi - - -

bu konuyla ilgili bilsi olan varsa lütfen paylaşsın deli olacam ya

asigsasi

asigsasi

Üye
en iyi anlatım ilk mesaj da var daha nasıl anlatılabilir

zoothig

Üye
muhakkak öyle ama bu nu anlatamıyorum teli baştan sıfır hale getirdim tam denileni yaptım ama ilk symbian kurlumu sonrası resource adlı dosya yok görünmüyor e kısmında telin

- - - Eklendi - - -

acaba bu olaydan önce başka birşey gerekiyormu yapmak için

- - - Eklendi - - -

aslında işlem çok basit anladım yapmayı ama e kısmına resource gelmiyor ve benim telde e kısmına resource isminde dosya açamıyorum neden acaba telim nokia 808

asigsasi

asigsasi

Üye
e de resource dosyasını ne için k kullanmak istiyorsun safe manager i türkçe yapmak için mi

zoothig

Üye
evet kesinlikle

- - - Eklendi - - -

çince iken yanlış bir işlem yapıp tele zarar vermek istemiyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
dostum safe manager yükledikten sonra telefonu pc ye depolama modun da bağlar san e resource yi görürsün

zoothig

Üye
evet onuda yaptım telde malesef o dosya mevcut olmuyor çok acaip

- - - Eklendi - - -

evet üstadım şimdi oldu depo modu aklımda değildi çok uğraşınca kafa sulanıyor galiba yardımın için teşkler şimdi başladım olaylara sağol

asigsasi

asigsasi

Üye
sorun olursa konuya yaz

• Beğen
Tepkiler: manolyam63

zoothig

Üye
evvet sonunda oldu çok şükür

- - - Eklendi - - -

teli hackledim fakat bazı programlar kurmak istedim sresi geçmiş sertifika sorunu aldım galiba bunun içinde birşeyler yapmam gerekiyor dimi

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
asigsasi

asigsasi

Üye
menüde ki rompacther aç yamaları aktif yap bu şekilde içi yeşil kenarları sarı olacak yamalara bir kez dokunduğun zaman yeşil olur sonra seçenekler den add to auto demen yeterli

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: manolyam63 ve noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
menüde ki rompacther aç yamaları aktif yap bu şekilde içi yeşil kenarları sarı olacak yamalara bir kez dokunduğun zaman yeşil olur sonra seçenekler den add to auto demen yeterli

- - - Eklendi - - -

:alkis

• Beğen
Tepkiler: manolyam63 ve asigsasi
manolyam63

manolyam63

Üye
ısa adam guzel seyler anlatıyor bılgıyı paylasanı severım...

J_c_k

Üye
2- Telefonu Usb depolama modunda pc ye bağlayıp Safe Manager Türkçe E Resource Apps.zip içindekiAgileBlocker_0x20029966.R31 ile AgileServer_0x20029967.R31 isimli iki dil dosyasını ilk önce masaüstünüzeçıkartın sonra E: Resource / Apps içine atın. Değiştirilsin mi diye sorduğunda Evet deyin. Bu işlem Safemngr'i çinceden türkçeye çevirecektir.

<<< bende bu bölümdeki E:Resource yok ... böyle bir klasör yok gizli dosyalardada yok en onu anlamadm. :/

- - - Eklendi - - -

bir önceki sayfadaki arkadaş bahsetmiş depo moduna aldım bende teşekkürler.

sizirli

Üye
Nokia 500 olmadı gardaş

asigsasi

asigsasi

Üye
nokia 500 bu konudan olmaz

Üst Alt