Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne saklanıyorsun sana teşekkür ediyorum kendi konun olmadığı halde benden daha çok ilgileniyorsun konu sahibi olarak asıl teşşekür etmesi gerekn benim ve teşekkür edeceğim ediyorum ettim ve her zaman ederim :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
şaka yapıyorum dostum adamın dibisin :alkis

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:alkis Sende adamın kralın

• Beğen
aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
Arkadaşlar x-plore yerine y-browser kullansam olurmu birde over writemi yapcaz... Şimdiden sağolun

- - - Eklendi - - -

oluyo ve ower write

grafikart

Üye
eyvallah kardeş yaptım sonunda saolasin :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

versino2

versino2

Üye
arşiv hatalı birader olmuyor bloker ve server dan çıkmıyor dosyalar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet tekrar dene iindirmen yarım kalıyor arşiv ondan hatalı oluyor

kaanblood

Üye
tam olarak ne işe yarıyor bu hack? biraz cahilimde kusura bakmayın

asigsasi

asigsasi

Üye
unsıgned uygulamaları yükleyebilirsin

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam olarak ne işe yarıyor bu hack? biraz cahilimde kusura bakmayın
isa dostumun da dediği gibi unsigned uygulamaları rahatça yükleyebilirsin unsigned demek imzasız uygulama demektir yani uygulama üzerinde oynanmış demektir bu oynama yeri geldiğinde pro uygulamaları free kullanmak yeri geldiğinde farklı dilde uygulamaları türkçe yapmak için yeri geldiğinde tasarımları üzerinde oynanır tabi kötü niyetli olanlarda olabilir dikkat etmek gerekir. Bu sadece unsigned bölümü artı sisteme tam erişim sağlarsın sistem dosyaları üzerinde değişiklik yapabilirsin örnek avkon2 modu ilgi çekenlerden telefonun tema ile değişmeyen bölümlerini elle değiştirebilirsin batarya simgesi anten gibi ve widget tasarımları bunlar başlıcaları daha çok mod var dediğim gibi sisteme tam erişim sağladığın için bütün sınırları ortadan kaldırıyorsun hack bilinçli kullanıcılar için şart olmazsa olmazdır ama daha yeni ve bilmeyen için sakıncalı olabilir değişim yapayım derken sistemi bozabilirsin gerçi tekrar sistem kurarak bütün hatalar giderilebilir ama uğraşmak işin cabası olur çoğumuz telefonu kullanıyor zamanla sıkıcı gelmeye başladığı için yeni düzenler yeni tasarımlar farklı şekillere soktuğumuz için telefonumuzu daha uzun süreli kullanmamıza sebep oluyor hani derler ya telefonumu bir kere daha sevdim o misal bide insan kendi yaptığı bir şeyin başarısı daha bir mutlu ediyor falanda filan da

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
birde şu var bu fp2 nin hack yöntemi nedense bana çok kolay geliyor ;)

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında bu atılan dosyaları azaltabiliriz mesela r01 olmasada olur r14 var çünkü open yaması olmasa da olur çünkü unsigned yamasını açınca ikinci rompacher zaten open yamasını koyacaktır reg.01 dosyası olmasa da olur [20047B9F].rsc olmasada olur zip dosyası olmasa olur zaten elle unsigned atmıştık 3 4 adım daha çıkatılabilir yani

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
dostum bende çok eskiden kalma bu rompacther dosyaları var ve ben onunla hack yaptığım zaman menüde 2 tane rompacther olmuyor ;)

kaanblood

Üye
Şimdi, benim bu konuda hiçbir bilgim yok.Sadece benim telefonun OFW olduğunu ve 3 dk. da hack diye bir konuda hackladiğimi biliyorum.Burdaki konuyu telefonuma uyguluyabilir miyim?Uyguluyabilirsem misal ne gibi değişiklikler olur?Gibi konularda yardımcı olurmusunuz?

- - - Eklendi - - -

Şimdi, benim bu konuda hiçbir bilgim yok.Sadece benim telefonun OFW olduğunu ve 3 dk. da hack diye bir konuda hackladiğimi biliyorum.Burdaki konuyu telefonuma uyguluyabilir miyim?Uyguluyabilirsem misal ne gibi değişiklikler olur?Gibi konularda yardımcı olurmusunuz?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonun c503 ise bu hack o sistem için bu hack uygun değil sen zaten hacklemişsin exstra birşey yok

FlickeRRr

Üye
Hack'ın olup olmadığını nereden anlayabilirim :) Bu arada emeğine sağlık

Üst Alt