bu hackle mod un alakası yokki hack sistemini açar tam erişim sağlarsın modları c sys bin içine atıyorsan hack sorunusuz demektir mod çalışmıyor demektir fp2 uyumlu modları dene
Merhaba kardeşim, bende de 701 var en son FP2 güncellemeli, bende hacklemek istiyorum telefonu fakat telefonun çökmesinden korkuyorum, zaten şu güncellemeyi yaptığıma pişman olmuştum, birde hacklemekten pişman olmayayım, nasıl sorunsuz çalışmaya devam ediyor di mi telefon?
hayırlı geceler
bu arada söylenenlerin hepsini sırasıyla yaptım, 701 FP2 telefonumda başarılı bi şekilde oldu. böyle bir konu açarak yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
o domain server leri var hani paramserv falan var ya o işte ama kardrşim avkon2 ve effects leri yapamıyorum kardeşim ne olur yardım et senin versiklerini denedim olmadı neden acaba kardeşim fp2 nokia 700 yazılım hatalı olanilirmi ama şu anda hiçbir sorunla karşılaşmadım ???
- - - Eklendi - - -
avkon 2 yi yaptığımda bazı uygulama sembolleri kayboluyof ama pil olmuyor edfects leri söylemiyorum bile o hiç olmuyor