Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Ferzan

Üye
apar topar esimden aldim 603'u FW yi indirdim navi den. fakat refurbish yaparken "RM-779_M012.22.emmc.fpsx" eksik hatasi veriyor. Sadece FW update yapabildim. Bu dosya elinde olan var mi? Navide gozukmuyor.

o pencere de alt kısımda options butonu var ona tıkla gelen listede kırmızı renkte olan dosyayı seç delete yap sonra ok bas refurbish tıklayabilirsin sonra

Tepkiler: Silinen Üye 14714

andreoni

Üye
benimki de 701 çıkmadı arkadaşım.... yeniden nokia suite ile yazılımı yüklememi önerir misin...?

ben daha güncellemedim. Akşam eve gidince yedeklerimi alıp öyle yapıcam. O yüzden birsey diyemiyorum. Ama bakıyorum dediğim şekilde güncelleme çıkıyor. Yeşi butondan yapınca çıkmıyor.

ॐOsMaN

Üye
hackte sorun olacaksa yüklemeyecem bişey söyleyin lutfen

MaxWheel

Üye
klavye işe ekran kilidi cok ii fakat menude bir yere grdiginde siyah bi iz kaşıo blki temadndr bi de bu dlna oynatıcı nedir bilen bi solesn

ben daha güncellemedim. Akşam eve gidince yedeklerimi alıp öyle yapıcam. O yüzden birsey diyemiyorum. Ama bakıyorum dediğim şekilde güncelleme çıkıyor. Yeşi butondan yapınca çıkmıyor.
güncellesen bile bişeyin silinmez kardeşim ama sen yinede tedbiri elden bırakma sorumlusu olmak istemem

gdb888

Üye
Yahu arkadaş delreceğim biri bir şey söylesin sevabına 112.010.1404 yüklü ve güncelleme yok diyor Nokia suite ile sizde nasıl görünüyor anlamadım bende mi bir sıkıntı var NOKİA 701

klavye işe ekran kilidi cok ii fakat menude bir yere grdiginde siyah bi iz kaşıo blki temadndr bi de bu dlna oynatıcı nedir bilen bi solesn
Ağ cihazlarında ki verileri (Müzik,Video,Fotoğraf,vs) ‘leri Kablosuz-Kablolu
bir şekilde aygıtınız da oynatmayı sağlıyor.
Örneğin Telefonumuz da açtığımız bir Video’yu DLNA Destekli bir TV’de
izleyebilirsiniz.

ॐOsMaN

Üye
Yahu arkadaş delreceğim biri bir şey söylesin sevabına 112.010.1404 yüklü ve güncelleme yok diyor Nokia suite ile sizde nasıl görünüyor anlamadım bende mi bir sıkıntı var NOKİA 701

güncellemeleri kontrol et de benimki 701 ve indiriyorum hackde sorun olacaksa yüklemeyecm

MaxWheel

Üye
bn telin kendi yoneticisiyle yukledm gdb888 bide ordan baq

andreoni

Üye
Bir sürü program yükledim de temiz olsun istiyorum o yüzden hard format yapıp öyle yüklerim hiçbir şeyin izi kalmasın. Görüyorum güncellemeyi içim gidiyo ama olsun sabredelim akşama da daha çok var yawss )

Ferzan

Üye
hackleme işini ne edecez arkadaşlar bunun üzerine bilgisi olan varmı ?

emreli01

Üye
Nokianın yaptıgı resmen adaletsizlik bence bu kadar mahrum bırakılmaz birinci nesiller
çözülemicek bi sorunu çıksada garantiden değiştirseler 701 ile

asigsasi

Üye
dahili bileşen hatası verirse hard formata kadar gider

sonerrap

Üye
nokia suiitten güncellerken hata verdi tel acılmıyo :/

MaxWheel

Üye
yeni saat vidgetlar var bide renkleri acmıslar galba

enesx86

Üye
Allah rızası için birisi nokia suite'den güncelleme görüntüsünü ss olarak paylaşabilir mi?