apar topar esimden aldim 603'u FW yi indirdim navi den. fakat refurbish yaparken "RM-779_M012.22.emmc.fpsx" eksik hatasi veriyor. Sadece FW update yapabildim. Bu dosya elinde olan var mi? Navide gozukmuyor.
o pencere de alt kısımda options butonu var ona tıkla gelen listede kırmızı renkte olan dosyayı seç delete yap sonra ok bas refurbish tıklayabilirsin sonra
ben daha güncellemedim. Akşam eve gidince yedeklerimi alıp öyle yapıcam. O yüzden birsey diyemiyorum. Ama bakıyorum dediğim şekilde güncelleme çıkıyor. Yeşi butondan yapınca çıkmıyor.
ben daha güncellemedim. Akşam eve gidince yedeklerimi alıp öyle yapıcam. O yüzden birsey diyemiyorum. Ama bakıyorum dediğim şekilde güncelleme çıkıyor. Yeşi butondan yapınca çıkmıyor.
Yahu arkadaş delreceğim biri bir şey söylesin sevabına 112.010.1404 yüklü ve güncelleme yok diyor Nokia suite ile sizde nasıl görünüyor anlamadım bende mi bir sıkıntı var NOKİA 701
Ağ cihazlarında ki verileri (Müzik,Video,Fotoğraf,vs) ‘leri Kablosuz-Kablolu
bir şekilde aygıtınız da oynatmayı sağlıyor.
Örneğin Telefonumuz da açtığımız bir Video’yu DLNA Destekli bir TV’de
izleyebilirsiniz.
Yahu arkadaş delreceğim biri bir şey söylesin sevabına 112.010.1404 yüklü ve güncelleme yok diyor Nokia suite ile sizde nasıl görünüyor anlamadım bende mi bir sıkıntı var NOKİA 701
Bir sürü program yükledim de temiz olsun istiyorum o yüzden hard format yapıp öyle yüklerim hiçbir şeyin izi kalmasın. Görüyorum güncellemeyi içim gidiyo ama olsun sabredelim akşama da daha çok var yawss )