Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

okitox

Üye
klavye çok güzel de. buna göre tema yapılması lazım. denedim sadece clear black serisi telefonu güzelleştiriyor gerisi garip gurup şeyler oluyor...

+ galeride kinetik scrolling var.
+ eski tarz mesaj yazmaya alışanlar için normal tuş takımını açınca yanlış harfi düzeltmek için kullandığımız yıldız tuşu yok yani yeni klavyeye zümera...
+ kilit ekranı ne lan böyle feci olmuş tam istediğim gibi

SalihByk

Üye
arkadaslar cfw yapanlar lutfen fp2 700 e uygun bırseyler yaparmısınız 700e aıt hıc cfw yok nolur =)

Tepkiler: anılbaran

gdb888

Üye
TAM ŞU AN 02.10.2012 SAAT 14:41 nokia destek hattından enes diye biri fp2 diye bir güncelleme olmadığını söyledi ben de telefondan kontrol ediyorum güncelleme yok diyor... Arkadaşlar biri ya da birileri alay mı ediyor yoksa bu güncelleme yok...

arkadaslar cfw yapanlar lutfen fp2 700 e uygun bırseyler yaparmısınız 700e aıt hıc cfw yok nolur =)

Cfw ye bence pek gerek yok artık sonuçta sorunsuz bir sistem var ortada ,arayüz zaten güzel,Belle de cfw ile yapılacak bir çok şey uyg. ile yapılabiliyor artık.Yani uyg. daha fazla yere hükmedebiliyor.700 alırsam belki iler de yaparım .

- - - Eklendi - - -

onların bişi bildiği yok boşver sen,senin cihazın ne bilmiyorum elbet gelecek yavaş yavaş dağıtıyolardır

Ferzan

Üye
hackleme işini yapabilmek için antivirüs programları yüklenmiyor dahili bileşen hatası veriyor

SalihByk

Üye
arkadaslar telden yaptım guncellemeyı ındırdı yenıden basladı ama telefon guncellenmedı paket telefonla uyumlu degıl flan dedı

gdb888

Üye
Nokia 701 yavaş yavaş gelecek deken...? anlayamadım...?

andreoni

Üye
önce de yazdığım gibi *#0000# yaptıktan sonra sağ altta 3 çizgiye tıklayın güncellemeleri kontrol et diyin çıkıyor.

gdb888

Üye
önce de yazdığım gibi *#0000# yaptıktan sonra sağ altta 3 çizgiye tıklayın güncellemeleri kontrol et diyin çıkıyor.

benimki de 701 çıkmadı arkadaşım.... yeniden nokia suite ile yazılımı yüklememi önerir misin...?

QUANTİN

Üye
bunu hack i nasıl oluyor peki

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
apar topar esimden aldim 603'u FW yi indirdim navi den. fakat refurbish yaparken "RM-779_M012.22.emmc.fpsx" eksik hatasi veriyor. Sadece FW update yapabildim. Bu dosya elinde olan var mi? Navide gozukmuyor.

ॐOsMaN

Üye
701 e şu anda yüklüyorum arkadaşlar hayırlısı bakalım

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
En sonunda geldi be FP2 Hadi bakalım hayırlısı Nokia Suite ile güncelliyorum şuanda telefonu

SalihByk

Üye
arkadaslar benım tele yuklenmedı ya gunceeleme telefonla uyumlu degıl flan dedı