klavye çok güzel de. buna göre tema yapılması lazım. denedim sadece clear black serisi telefonu güzelleştiriyor gerisi garip gurup şeyler oluyor...
+ galeride kinetik scrolling var.
+ eski tarz mesaj yazmaya alışanlar için normal tuş takımını açınca yanlış harfi düzeltmek için kullandığımız yıldız tuşu yok yani yeni klavyeye zümera...
+ kilit ekranı ne lan böyle feci olmuş tam istediğim gibi
TAM ŞU AN 02.10.2012 SAAT 14:41 nokia destek hattından enes diye biri fp2 diye bir güncelleme olmadığını söyledi ben de telefondan kontrol ediyorum güncelleme yok diyor... Arkadaşlar biri ya da birileri alay mı ediyor yoksa bu güncelleme yok...
Cfw ye bence pek gerek yok artık sonuçta sorunsuz bir sistem var ortada ,arayüz zaten güzel,Belle de cfw ile yapılacak bir çok şey uyg. ile yapılabiliyor artık.Yani uyg. daha fazla yere hükmedebiliyor.700 alırsam belki iler de yaparım .
TAM ŞU AN 02.10.2012 SAAT 14:41 nokia destek hattından enes diye biri fp2 diye bir güncelleme olmadığını söyledi ben de telefondan kontrol ediyorum güncelleme yok diyor... Arkadaşlar biri ya da birileri alay mı ediyor yoksa bu güncelleme yok...
Cfw ye bence pek gerek yok artık sonuçta sorunsuz bir sistem var ortada ,arayüz zaten güzel,Belle de cfw ile yapılacak bir çok şey uyg. ile yapılabiliyor artık.Yani uyg. daha fazla yere hükmedebiliyor.700 alırsam belki iler de yaparım .
- - - Eklendi - - -
onların bişi bildiği yok boşver sen,senin cihazın ne bilmiyorum elbet gelecek yavaş yavaş dağıtıyolardır
apar topar esimden aldim 603'u FW yi indirdim navi den. fakat refurbish yaparken "RM-779_M012.22.emmc.fpsx" eksik hatasi veriyor. Sadece FW update yapabildim. Bu dosya elinde olan var mi? Navide gozukmuyor.