Ferzan Üye Sensation' Alıntı: Mağaza açılış süresi nedir öyle Genişletmek için tıkla ... telefon uçuyor desek yerindedir
Sensation' Alıntı: Mağaza açılış süresi nedir öyle Genişletmek için tıkla ... telefon uçuyor desek yerindedir
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Ferzan' Alıntı: telefon uçuyor desek yerindedir Genişletmek için tıkla ... Mesaj yazarken satır geçişlerinde ekran yanıp sönüyor. Ayrıca Nokia Müzik çalışmıyor. Ama bunların Flash atmamamla da ilgisi olabilir. Yakında atacağım aceleye geldi.
Ferzan' Alıntı: telefon uçuyor desek yerindedir Genişletmek için tıkla ... Mesaj yazarken satır geçişlerinde ekran yanıp sönüyor. Ayrıca Nokia Müzik çalışmıyor. Ama bunların Flash atmamamla da ilgisi olabilir. Yakında atacağım aceleye geldi.
Ferzan Üye 808 pureview için ikinci güncelleme seçeneği de navifirm de görünüyor sonu 506 ile biten ve sonu 507 ile biten de eklenmiş
808 pureview için ikinci güncelleme seçeneği de navifirm de görünüyor sonu 506 ile biten ve sonu 507 ile biten de eklenmiş
SerseriGönlüm12 Üye Eminmisin kardeş. Arkadaşlar bi bakarmisiniz. Ya ben akşam evde kurcaktim. Navi de bulamiycakmiyim tel 701
Eminmisin kardeş. Arkadaşlar bi bakarmisiniz. Ya ben akşam evde kurcaktim. Navi de bulamiycakmiyim tel 701
SerseriGönlüm12 Üye blackcemre' Alıntı: nokia belle fp2 navifirmden kadlırıldı göremiyorum. Genişletmek için tıkla ... Eminmisin kardeş. Arkadaşlar bi bakarmisiniz. Ya ben akşam evde kurcaktim. Navi de bulamiycakmiyim tel 701
blackcemre' Alıntı: nokia belle fp2 navifirmden kadlırıldı göremiyorum. Genişletmek için tıkla ... Eminmisin kardeş. Arkadaşlar bi bakarmisiniz. Ya ben akşam evde kurcaktim. Navi de bulamiycakmiyim tel 701
emreli01 Üye .. şimdi bu FP2 den bize gelebilecek şeyler neler arkadaşlar bilgisi olan cvplasın lütfen.. ..
Ferzan Üye erdincatac' Alıntı: Eminmisin kardeş. Arkadaşlar bi bakarmisiniz. Ya ben akşam evde kurcaktim. Navi de bulamiycakmiyim tel 701 Genişletmek için tıkla ... navifimde bi görünüyor bi görünmüyor sıkıntı çekmezsin merak etme
erdincatac' Alıntı: Eminmisin kardeş. Arkadaşlar bi bakarmisiniz. Ya ben akşam evde kurcaktim. Navi de bulamiycakmiyim tel 701 Genişletmek için tıkla ... navifimde bi görünüyor bi görünmüyor sıkıntı çekmezsin merak etme
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi NokiaAltıYüzÜç' Alıntı: telefonun klavyeye alışamadım gitti tellefon uçuyor yalnız Genişletmek için tıkla ... Ben de alışamadım ama tahminleri çok iyi.
NokiaAltıYüzÜç' Alıntı: telefonun klavyeye alışamadım gitti tellefon uçuyor yalnız Genişletmek için tıkla ... Ben de alışamadım ama tahminleri çok iyi.