Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

klavye müthiş.gerçekten çok kullanışlı... kaydırarak tuş kilidi açma da çok güzel, renkler gri olmuş.efektte çok güzel bence. kamera ayarları komple değişmiş güzel ama kameradan çıkış tuşu yok

kelooo

Üye
sensation ustadamızdada 700 vardı acaba onadamı gemedi 700ü olan arkadaşlar bi kontrol edebilirler mi

evet an itibariyle navidedir dostlar.. 701 indiriyorum.

awdil

Üye
700 için de gelmiş dostlar.

808 için yeni firmware çıkmış navide 113.10.1507 acaba ne fark var.

keşke okul olmasaydıda şimdi 3e kadat nasıl beklicem

701 e yükleyen arkdşlar ekran görüntüsü yokmu?

andreoni

Üye
şu fp1 i tekrar yükleme konusu doğru mu arkadaşlar. Tel hackli de. Bende görünmüyor. Telefon 701

telefon üzerinden güncellenmiyor mu ya yazılım güncellemede yeni yazılım bulamadı ? Hack i de kapattım..

ASC33

Üye
Ferzan'a çok çok teşekkürler,zaten bu yazılımıda en çok hakeden odur diye her zaman söylüyordum.

Tepkiler: Ferzan
akadaşlar ben akşami bekliycem. Tel 701. Biraz resim koyun görelim. Kameradan çıkma tuş yokmuş doğrumu. Fp1 e nazaran nedir artıları elsileri. Yükleyen arkadaşlar yardimcı olsunlar

- - - Eklendi - - -

nerdesiniz arkadaşlar

Arkadaşlar bendee 701 var nasil yüklenir ayrintili yazarmisiniz biz bilmeyenlerde yüklesin

akadaşlar ben akşami bekliycem. Tel 701. Biraz resim koyun görelim. Kameradan çıkma tuş yokmuş doğrumu. Fp1 e nazaran nedir artıları elsileri. Yükleyen arkadaşlar yardimcı olsunlar

awdil

Üye

arama kapatma tuşu ile çıkıyorsun.