Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Bende Belle Fp1 var arada telefonu kapamaya yeltenirken kırmıza tuşa basıp kapat a tıkladığımda nasıl yaptığımı bilmiyorum ama %10 veya %83 diye bataryam gözüküyor.Buna nerden bakıldığını bilen varmı ?
zamaninda anna belle derken bunlarin cok buyuklerini yasadik arkadaslar hatirlayanlar iyi bilir hatta insanlarin buyuzden aralari acildi birbirlerini kirdilar yani sabir hani forumda okadar konu var onlarla ilgilenin surekli guncellemeti dusunmeyin.benim Allahtan fp2 alacak bi cihazim yok belki bende bu duruma dusecektim gercekten biraz da komik duruyor.bunu kendinize yapmayin. Inanin guncelleme yayunlaninca yine ilk sizin haberiniz olacak. Ben hicbir guncellemeyi gununde yapmadim.hicbirsey de kacirmadim hatta karli ciktim.siz de lutfen biraz sabresin ortada verilmis tarih bile yok
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Bende Belle Fp1 var arada telefonu kapamaya yeltenirken kırmıza tuşa basıp kapat a tıkladığımda nasıl yaptığımı bilmiyorum ama %10 veya %83 diye bataryam gözüküyor.Buna nerden bakıldığını bilen varmı ?
ben sırf fp2 yi klavye ve bluetooth ta sis ve jar gönderme olayı olduğu için istiyorum. tuş kilidi ve kamera ara yüzü 603,700,701 de pureview olmadığı için pek bi artısı olmayacak.
ben sırf fp2 yi klavye ve bluetooth ta sis ve jar gönderme olayı olduğu için istiyorum. tuş kilidi ve kamera ara yüzü 603,700,701 de pureview olmadığı için pek bi artısı olmayacak.
kendi bilgisayarımdan çektim resmi.ekran alıntı aracıyla. daha sonra baktım geri çekmişler.bişeyler dönüyor ama hadi hayırlısı.geçen bir arkadaş 701 için navide yakalamıştı resimde koymuştu.inşalllah bu hafta çıkar. yabancı forumdada gördüm 808 çin varyantını
ben 603 kullanıyorum artık hiç ümüdim kalmadı dügün tarihte vermiyorlar resmen dalga geçiyorlar 808e çıkmış bi uygulamanın diğerlerine çıkması neden bu kadar uzun sürsünki zaten hazır güncelleme bence hepimiz boşuna bekliyoruz vakit geçirmek
- - - Eklendi - - -
ben 603 kullanıyorum artık hiç ümüdim kalmadı düzgün tarihte vermiyorlar resmen dalga geçiyorlar 808e çıkmış bi uygulamanın diğerlerine çıkması neden bu kadar uzun sürsünki zaten hazır güncelleme bence hepimiz boşuna bekliyoruz vakit geçirmek
paramızla rezil oluyoruz haa. koca firma çıkıp da bi tanıtım videosu yapamıyor. veya bi tarih veremiyor.... dalga geçiyolar. naviye koyuyo çekiyo falan. saçma işler...
sinirlerim bozuldu ya her gün kalkınca buna bakmakmı zorundamıyım bari bir tarih verseler 2013e kadar bile beklerim ama tarin veremeyince sürekli ümitlendiriyorlar