Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Aybars97

Üye
Off 2013 mü ? Keşke hiç sızmasaydı ya bu ne :\

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Bende Belle Fp1 var arada telefonu kapamaya yeltenirken kırmıza tuşa basıp kapat a tıkladığımda nasıl yaptığımı bilmiyorum ama %10 veya %83 diye bataryam gözüküyor.Buna nerden bakıldığını bilen varmı ?

arkadaş haklı

o ozellik anna da vardi bellede kaldirildi bellede sadece telefonu kapatirken gozukuyor zaten

- - - Eklendi - - -

tesekkur ederim

ben 808 kulanıyorum nokia suitte gunceleme gelmemş dior gelmesi gerekmiyomuydu 808e arkadaşlar

Ferzan

Üye
ben 808 kulanıyorum nokia suitte gunceleme gelmemş dior gelmesi gerekmiyomuydu 808e arkadaşlar
hayır gelmiş olması gerekmiyor çünkü daha gelmedi kısa bir süre yayında kaldı ve kaldırıldı henüz tekrar yayınlanmadı...

SheFy

Üye
ben sırf fp2 yi klavye ve bluetooth ta sis ve jar gönderme olayı olduğu için istiyorum. tuş kilidi ve kamera ara yüzü 603,700,701 de pureview olmadığı için pek bi artısı olmayacak.

ben sırf fp2 yi klavye ve bluetooth ta sis ve jar gönderme olayı olduğu için istiyorum. tuş kilidi ve kamera ara yüzü 603,700,701 de pureview olmadığı için pek bi artısı olmayacak.

bt olayı mod olarak var yapabilirsin.

Aybars97

Üye

Gelmiyor mu ?

arkadaşlar 808 için navifirmde fp2 yine gelmiş ama 3 adet çin varyantı var sadece.
[/URL] Uploaded with [/IMG]

Tepkiler: Ferzan
Navifirmde Fp2 ile ilgili birşey yok hemen geri çekmişler

Ferzan

Üye
arkadaşlar 808 için navifirmde fp2 yine gelmiş ama 3 adet çin varyantı var sadece.
[/URL] Uploaded with [/IMG]
bu fotoğrafı senmi çektin yoksa bi yerden alıntı mı

kendi bilgisayarımdan çektim resmi.ekran alıntı aracıyla. daha sonra baktım geri çekmişler.bişeyler dönüyor ama hadi hayırlısı.geçen bir arkadaş 701 için navide yakalamıştı resimde koymuştu.inşalllah bu hafta çıkar. yabancı forumdada gördüm 808 çin varyantını

Ferzan

Üye
hadi hayırlısı böyle yaparak heyecanı arttırıyorlar ve zaman kazanıyorlar tam olarak ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim doğrusu

ANIL

Admin
Evet 808 için navide gözükmüş bi ara

sago_alp

Üye
ben 603 kullanıyorum artık hiç ümüdim kalmadı dügün tarihte vermiyorlar resmen dalga geçiyorlar 808e çıkmış bi uygulamanın diğerlerine çıkması neden bu kadar uzun sürsünki zaten hazır güncelleme bence hepimiz boşuna bekliyoruz vakit geçirmek

- - - Eklendi - - -

ben 603 kullanıyorum artık hiç ümüdim kalmadı düzgün tarihte vermiyorlar resmen dalga geçiyorlar 808e çıkmış bi uygulamanın diğerlerine çıkması neden bu kadar uzun sürsünki zaten hazır güncelleme bence hepimiz boşuna bekliyoruz vakit geçirmek

okitox

Üye
paramızla rezil oluyoruz haa. koca firma çıkıp da bi tanıtım videosu yapamıyor. veya bi tarih veremiyor.... dalga geçiyolar. naviye koyuyo çekiyo falan. saçma işler...

caglar b

Üye
bu güncellemede iyice şirinlere döndü uslu çocuk degiliz heral

Tepkiler: ID68

efeler12

Üye
Tarih marih yok 808 e resmi çıkmadı bu atar ne. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

sago_alp

Üye
sinirlerim bozuldu ya her gün kalkınca buna bakmakmı zorundamıyım bari bir tarih verseler 2013e kadar bile beklerim ama tarin veremeyince sürekli ümitlendiriyorlar

Tepkiler: ID68