Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

DOstum verdiğin bilgiler çok güzel heycanlandırıyor insanı ama cıkmıyor bu velet

hani 603 için yok boşuna umutlandırdınız beni
808 için bile fp2 yok..

caglar b

Üye

saol kardeş en azından bir fikrimiz oldu

bekle bekle bilgisayar başında pas tuttum belime ağrılar girdi genç yaşta kendimi 80'lik dede hissetmeye başladım

Nokia bu tür güncelleme konularında her zaman üst segment kullanıcılarını 18 delikanlı yapmıştır, diğerleri hep beklemeye mahkum 80'lik dede olmuştur

ah ulan ahhhh

- - - Eklendi - - -

ah ki ah

- - - Eklendi - - -

off offfffffffffff

- - - Eklendi - - -

hadi be nokia
niye bize yokia

ID68

Üye
yemin ederim o fp2 videosu sızdırıldığından beri bu güncellemeyi bekliyoruz ya..

Yalnız bu fp2 kullanan arkadaşlar extra buttons sorun olmuyormu

ASC33

Üye
Nokia bu işi biliyor diyoruz kimse inanmıyor;baksanıza sanki hepimiz yeni telefon alacakmışız gibi heyecan yapıyoruz,adamlar anna,belle,donna,yok feature pack 1 fp2 gibi isimler takıp olayın rengini değiştiriyor,halbuki "update" dese bu kadar heyecan olmıyacak.

Denemedim, kullanmıyorum ben onu

ben kullanıyorum hemde dörtlüsünü kısayol aşkı var bende benim telefonum çok pratiktir mesela istediğim herşeye tek dokunuşla ulaşırım ekranlarım falan doludur hep özellikle extra buttons favori uygulamam ama fp2'de sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum zaten benim telefonuma gelmeyecek ama cfw ile çalarım bazı özelliklerini lite sürüm gelsinde

arkadaşlar bu sabah nokia müşteri temsilciliğinden aradılar. Dünkü mailime cevap olarak. 603 telefonuma ne zaman fp2 güncellemesi gelecek demiştim. konuştuğum kişi bana henüz belli olmadığını bi kaç günde bir kontrol etmem gerektiğini söyledi

abi sen ekran larını paylaşsana merak ettim

signed link verirsen deneyebilirim?