Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

yok ben öyle olduğunu zannetmiyorum

FP2 Çıksada Operatör Sürümünden Kurtulsam yaw :d

nokia suite günceleme servisi yaıt vrmiyor sizdede böylemi ki?

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Nokia Developer bölümünde Remote Device Access diye birşey var, belki bilenleriniz vardır bilgisayarınızdan Nokia'nın Finlandiya'daki merkezinde bulunan telefonlara bağlanıp o telefonları test edebiliyorsunuz. Ben birkaç gündür sürekli takip ediyorum Nokia'nın sayfasını ve bu akşam kullanılabilir telefonlar listesinde normalde 6-7 tane filan Nokia 603,700 ve 701 olması gerekirken, sadece 1 tane Nokia 700 ve 7 tanede Nokia 808 Pureview var. Şuan orda gözükmeyen telefonlar acaba Belle FP2 güncellemesi mi alıyor?
Buyrun sizde bakabilirsiniz: (nokia üyeliği isteyebilir)

Tepkiler: vg_engin
Elimizde olan da gitti iyi mi

ben telefondan yazılım güncellemeye girince bağlantı kurup bakamıyor ne 3g ile ne de wifi ile? sebebi nedir?

nokia suite'de aynı durumda hizmete bağlanılamıyor deniliyor bilemedim sevinsem mi üzülsem mi gelecek diye sevinmek istiyorum ya gelmezse diyede üzülüyorum

Tepkiler: benderhomer
ben şu an cihaz üzerinden baktım sadece microsoft apps var.

Arkadaşlar bi sorum olacak navifirmi açtığımıda hızlı şekilde telefon listesi ve sürüm numaraları gelebiliyo bende şüpheye düşüyorum üstte clear local cache var yeniliyo gibi oraya basmam gereklimi yoksa güncelleme gelince ototmatik görünürmü?

peki bizimkisi neden bakmıyor acaba merak ettim şimdi

valla bilmiyorum can dostum *#0000# ile de baktım bişi yok.

Tepkiler: amedli2117
yanlış olmazsam otomatik olarak görünüyor clear local cache tarama verilerini temizliyor sanırım

nokia suitte sadece microsoft apps var bende..

caglar b

Üye
vay be amma aksiyonlu geliyo bu fp2 :

Tepkiler: amedli2117

FRAPSDH

Üye
Efsane geri döndü desenize , nokia bir yanda wp8 etkinliği yapıyor diğer yanda fp2 sızdırılıyor. Buralara uğramayalı güzel gelişmeler olmuş Videolardan gördüğün kadarıyla görsellik artmış ve telefon daha hızlı tepki veriyor. Galerinin açılma hızı beni benden aldı. 4 Çekirdek telefonlar bile galeriyi bu hızda açamıyor