marsl305 Üye Abi istediğim oldu galiba 603 alıcaktım FP2'yle alıyorum şansa bak ya dualarım kabul oldu
Silinen Üye 2000119 Kapalı Hesap elodeon' Alıntı: nasıl overclock yapabilirim ? Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... telefonun ne bilmiyorum ama fp1 güncellemesiyle Nokia 700 701 cihazları 1.3ghz oldu zaten
elodeon' Alıntı: nasıl overclock yapabilirim ? Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... telefonun ne bilmiyorum ama fp1 güncellemesiyle Nokia 700 701 cihazları 1.3ghz oldu zaten
anilakbay Üye StaLKeR-190E' Alıntı: 603 Kullananda Baya Var ha Nokia 603 Den Köşeyi Dönerse İşe Bak Genişletmek için tıkla ... Aynen! 700 ve 701 den fazladır eminim
StaLKeR-190E' Alıntı: 603 Kullananda Baya Var ha Nokia 603 Den Köşeyi Dönerse İşe Bak Genişletmek için tıkla ... Aynen! 700 ve 701 den fazladır eminim
crazy_oruc Üye .Doktor' Alıntı: diyorum ya salı çarşamba olmadı bu ay çıkmadan kesin lacaksınız bunu Genişletmek için tıkla ... inşallah ben en geç 1 hafta diye düşünüyorum
.Doktor' Alıntı: diyorum ya salı çarşamba olmadı bu ay çıkmadan kesin lacaksınız bunu Genişletmek için tıkla ... inşallah ben en geç 1 hafta diye düşünüyorum
amedli2117 Üye az önce nokia suite den 603 için güncellemelere baktım da hizmete bağlanamıyor yazısı çıkıyor belkide nokia yazılımı yüklüyordur
az önce nokia suite den 603 için güncellemelere baktım da hizmete bağlanamıyor yazısı çıkıyor belkide nokia yazılımı yüklüyordur
anilakbay Üye ANIL29' Alıntı: [/URL][/IMG] bu yeni mi geldi yoksa var mıydı arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Vardı operatör sürümüymüş o yükleme sakın.
ANIL29' Alıntı: [/URL][/IMG] bu yeni mi geldi yoksa var mıydı arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Vardı operatör sürümüymüş o yükleme sakın.
StaLKeR-190E Üye Bi Nokia 603-00 Fan Konusu Açsak Süper Olur Havamız Olur Belki - - - Eklendi - - - Oyun R58 ReisDen Bekliyin Artık Nokiadan Bişe Beklemiyom Oyun Falan
Bi Nokia 603-00 Fan Konusu Açsak Süper Olur Havamız Olur Belki - - - Eklendi - - - Oyun R58 ReisDen Bekliyin Artık Nokiadan Bişe Beklemiyom Oyun Falan
crazy_oruc Üye amedli2117' Alıntı: operatör sürümü nedir? Genişletmek için tıkla ... aynen bende bilmiyorum merak ettim şimdi
amedli2117' Alıntı: operatör sürümü nedir? Genişletmek için tıkla ... aynen bende bilmiyorum merak ettim şimdi
punisher123 Üye Operatör sürümleri sanırım şu Operatörlerin kontratlı sattığı özel cihazlar,İçinde operatöre ait uygulamalar fln oluyor.
Operatör sürümleri sanırım şu Operatörlerin kontratlı sattığı özel cihazlar,İçinde operatöre ait uygulamalar fln oluyor.
StaLKeR-190E Üye Hiç bişe yok içinde sadece açılırken T Mobile yazıyo o kadar sadece angry birds yerine başka oyun koymuşlar
Hiç bişe yok içinde sadece açılırken T Mobile yazıyo o kadar sadece angry birds yerine başka oyun koymuşlar
crazy_oruc Üye punisher123' Alıntı: Operatör sürümleri sanırım şu Operatörlerin kontratlı sattığı özel cihazlar,İçinde operatöre ait uygulamalar fln oluyor. Genişletmek için tıkla ... anladım mesela oradan birini indirdiğimiz zaman telefon sadece bir operatör hattı ile çalışacak öyle mi
punisher123' Alıntı: Operatör sürümleri sanırım şu Operatörlerin kontratlı sattığı özel cihazlar,İçinde operatöre ait uygulamalar fln oluyor. Genişletmek için tıkla ... anladım mesela oradan birini indirdiğimiz zaman telefon sadece bir operatör hattı ile çalışacak öyle mi
StaLKeR-190E Üye Hayır Her Türlü Operatör Çalışıyo Sadece Reklam Var - - - Eklendi - - - Telefonu Açaker Nokia Yazıyo Sonra Tokalaşıyolar ya El Sıkışıyolar Son T Mobile Falan Yazı Bide Kapatırken O Kadar
Hayır Her Türlü Operatör Çalışıyo Sadece Reklam Var - - - Eklendi - - - Telefonu Açaker Nokia Yazıyo Sonra Tokalaşıyolar ya El Sıkışıyolar Son T Mobile Falan Yazı Bide Kapatırken O Kadar