cyborg78 Üye Alın size "BELLE" şimdi XD ne lazım belle melle .d valla ben geçen ay aldım N8'zi super bi telefon, on numara fevkalade- Allah'tan Anna sürümü denk geldide iyi oldu, ya Belle sürümü olsaydı ııyyy aman aman kaç kaç xD
Alın size "BELLE" şimdi XD ne lazım belle melle .d valla ben geçen ay aldım N8'zi super bi telefon, on numara fevkalade- Allah'tan Anna sürümü denk geldide iyi oldu, ya Belle sürümü olsaydı ııyyy aman aman kaç kaç xD
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap beko980' Alıntı: nokia 500e uyumlu mu? Genişletmek için tıkla ... yusufyalcin' Alıntı: Nokia n8 kullaniyrum bunu kullanabiliyrmuyum Genişletmek için tıkla ... real west' Alıntı: c6-01e uyumlu mu? Genişletmek için tıkla ... berksarikaya' Alıntı: C6-01 için çıkacak mı? Genişletmek için tıkla ... mehmetsalih47' Alıntı: emeğinize sağlık kardeşim de du n8 gelirmi acaba Genişletmek için tıkla ... bu guncelleme 1.nesil telefonlara gelmedi
beko980' Alıntı: nokia 500e uyumlu mu? Genişletmek için tıkla ... yusufyalcin' Alıntı: Nokia n8 kullaniyrum bunu kullanabiliyrmuyum Genişletmek için tıkla ... real west' Alıntı: c6-01e uyumlu mu? Genişletmek için tıkla ... berksarikaya' Alıntı: C6-01 için çıkacak mı? Genişletmek için tıkla ... mehmetsalih47' Alıntı: emeğinize sağlık kardeşim de du n8 gelirmi acaba Genişletmek için tıkla ... bu guncelleme 1.nesil telefonlara gelmedi
bbakkus Üye coskunsaglam' Alıntı: fp2 den belleye dönüş yapabilir miyim 808 de ? deah flash ile Genişletmek için tıkla ... yok yapılmıyo yapılsa çok kişi var dönecek olan
coskunsaglam' Alıntı: fp2 den belleye dönüş yapabilir miyim 808 de ? deah flash ile Genişletmek için tıkla ... yok yapılmıyo yapılsa çok kişi var dönecek olan
yelizpelin Üye Sıkılmaya baslamistim fp2 den simdi güncelleme geliyooooorr Nokia 603 e ne zaman gelecek ??
ömür güzel Üye arkadaşlar bende nokia 808 pureview var güncelenmiyor nasıl günceleyebilirim bana yardımcı olsanaz iyi olur teşekür ederim
arkadaşlar bende nokia 808 pureview var güncelenmiyor nasıl günceleyebilirim bana yardımcı olsanaz iyi olur teşekür ederim
DarkredBlue61 Üye ömür güzel' Alıntı: arkadaşlar bende nokia 808 pureview var güncelenmiyor nasıl günceleyebilirim bana yardımcı olsanaz iyi olur teşekür ederim Genişletmek için tıkla ... Fp2 Güncellemeleri [Temel Güncellemeler]
ömür güzel' Alıntı: arkadaşlar bende nokia 808 pureview var güncelenmiyor nasıl günceleyebilirim bana yardımcı olsanaz iyi olur teşekür ederim Genişletmek için tıkla ... Fp2 Güncellemeleri [Temel Güncellemeler]
DarkredBlue61 Üye MM31MM' Alıntı: şimdi biz bunu nokia c7'ye yapsak ne gibi sıkıntılarla karşılaşırız? Genişletmek için tıkla ... Yapamazsın Açılmaz Cihaz
MM31MM' Alıntı: şimdi biz bunu nokia c7'ye yapsak ne gibi sıkıntılarla karşılaşırız? Genişletmek için tıkla ... Yapamazsın Açılmaz Cihaz