Nokia Belle DCIM sorunu için PC den otomatik taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle DCIM sorunu için PC den otomatik taşıma
Arkadaşlar belle ile birlikte alışık olduğumuz klasörleme sistemi kalktı biliyorsunuz, artık çekilen resim ve videolar DCIM klasörü altında 100NOKIA klasöründe toplanıyor, telefon içinden bunu yapmanın bir yolu henüz yok ama pc ile bunu yapabilirsiniz.

Normalde gördüğüm kadarıyla herkes elle taşıyor dosyaları bende bunu otomatik yapan ufak bir uygulama yaptım umarım işinize yarar, resimde herşey anlatılıyor takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness, iatis ve omen632

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Onay için teşekkürler, bu arada uygulama biraz aceleye geldi o yüzden eksikleri vardır kullanan olursa söyleyin düzeltirim, şuan aklıma gelen ilk eksik önizleme açıkken resim taşıyamıyorsunuz kullanan olursa sonra ki versiyonlar da düzeltirim.

Gerçi v2 hazır önizleme hatasını düzelttim biraz geliştirdim tabi artık kullanım durumuna göre geliştirmeye devam ederim, olumlu olumsuz yorumlara şimdiden teşekkürler uygulamayı gereksiz görenler yorum yazmasın lütfen.

Uygulamanın v2 versiyonu hazır isteyenler indirebilir buradan

V2 değişiklikler:
Belle saat benzeri bir saat eklendi(eğlencesine amacı yok)
belle tarzı bildirim çubuğu eklendi (henüz bir işlevi yok ilerde değişebilir eğlencesine bu da, yada gelen yorumlara göre)
resim önizleme geliştirildi

indirip kullananlar yorum yazarsa sevinirim, ona göre şimdilik geliştirmeyi durdurdum.

• Beğen
Tepkiler: omen632
fatih54102

fatih54102

Üye
teşekkürler. Kullanmama gerek yok ama kullananların emeğe saygı açısından 'teşekkürler' lafını söylemeleri gerekirdi. Sonuçta emek var bunda.

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah demek pek kullanan yok yoksa illa ki iki cümle yazardı insanlar.

TheMadness

TheMadness

Üye
Teşekkürler yararlı bir uygulama. Telefon için geliştiren biri olsa iyi olurdu.

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yararlı bir uygulama. Telefon için geliştiren biri olsa iyi olurdu.

Rica ederim, qt qml dili ile boş vakitlerimde uğraşmaya başladım dili geliştirdikten sonra ilerde telefon içinde yazabilirim

alp047

alp047

Üye
teşekkürler eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: _ardaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt