Nokia Belle Batarya %'si Sorunun Çözümü Bulunmuştur.

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Batarya %'si Sorunun Çözümü Bulunmuştur.
Nokia Belle orjinal E7 cihazımıa yüklü bataryaya %'deli ifade ile bakılamıyor yoksa ben mi bilimiyorum.

SORUNUN ÇÖZÜMÜ:

BU SORUNUN ÇÖZÜMÜ BULUNMUŞTUR.

Nokia Beta Labs sitesinde nokia bots adlı program ile sorunumuzu düzeltebiliriz.

SİTESİ:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İlk sorunun cevabı
Sadece telefon kapanırken şarj yüzdesi gösteriliyor Belle'nin tek eksisi bu bana göre .
İkinci sorunun cevabı
Başka yolu yok güç düğmesine basınca çıkan menüde var sadece ve bu bana göre daha rahat .

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Bu yönü iyi değil nokia annadaki gibi service pack güncellemesi yaparak bunu düzeltebilir öyle yapsak E7'de açma kapama tuşu yalama olur.

----------Eklendi @ 20:01:57 ---------- Yazıldı @ 20:01:29 ----------

Belle'deki sorunları service pack yaparak belki düzeltebilir.

Febris

Febris

Üye
psm switcher yukle ekrana ekle gecersn guc tasarrufuna

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Şarj yüzdesi için Battery Info programı var widgette gösteriyor.
Güç tasarrufu için de programlar var.

----------Eklendi @ 20:09:15 ---------- Yazıldı @ 20:05:30 ----------

Battery Info:http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...o-v1-00-4-s-3-anna-belle-unsigned-591763.html
Türçe versiyonu: http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-571601.html
Psm Switcher(Güç tasarrufu):http://www.maxicep.com/symbian-3-di...lle-unsigned-guc-tasarrufu-saglar-594330.html

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, Sensation ve sasad

mkg24

Üye
daha önce 3 gün şarzı giden telefonum belleden sonra 1 güne düştü... bu şekilde sorun yaşayan varmı belleyi tekrar yüklesem düzelme olurmu diğer sorumda güç tasarruf programları hacklemeden yüklen biliyomu telefonumu henüz hackleyemedim..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
daha önce 3 gün şarzı giden telefonum belleden sonra 1 güne düştü... bu şekilde sorun yaşayan varmı belleyi tekrar yüklesem düzelme olurmu diğer sorumda güç tasarruf programları hacklemeden yüklen biliyomu telefonumu henüz hackleyemedim..

2-3 gün bu şekilde kullan comminicator ve bul un ayarlarından açılışta çalışmayı kapatıp wireless ve mobil veriyi ihtiyaç duydukça açarsan şarj süren artacaktır ;)

metyuu

metyuu

Üye
Nokia Belle orjinal E7 cihazımıa yüklü bataryaya %'deli ifade ile bakılamıyor yoksa ben mi bilimiyorum.
Bide güç tasarrufu moduna açma kapama düğmesine basmadan nasıl girilebilir?
YARDIM.

kardeşim aşağıdaki programı kur telefona ana ekrana kısa yolunu ekle, kısa yolu dokun güç tasarrufu aç dokun kapat. kullanışlı güzel bir program
indir

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
% bakmak yok evet :(

Kapatma tuşuna basıp geçersin güç tasarrufa.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon hackli değil signedli önerebilirmisiniz?

----------Eklendi @ 13:00:08 ---------- Yazıldı @ 12:26:18 ----------

Güç tasarrufu modu kısayolu için.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sana tavsiyem hackle telefonu . Hacksiz telefon şekersiz çaya benzer ;)

mkg24

Üye

ilgin için teşekkürler...malum bu konulara biraz acemiyiz ...

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Bişeyler yaparlar artık :D

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Netqin yükle ve arkaplanda çalışanları kapat. Normal değil 1 gün!!!

Chn PKR

Chn PKR

Üye
telefonu hacklemenin bi sakıncası varmı herhangi bir probleme neden olur mu ? bilgilendirirseniz sevinirim..

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
adı hack olunca çekiniyo insanlar.hackle gitsin.hacksiz tel tel değil.bi sıkıntı yok.

• Beğen
Tepkiler: atakan25
Chn PKR

Chn PKR

Üye
nasıl hackleyebilirim yazılı bi anlatım varmı bununla ilgili ?

Üst Alt