arkadaşlar bende c6-01 var, yükledim herşey sorunsuz oldu, belleyi kullanabiliyorum, fakat tüm internet ağlarından hiçbirine giriş yapamıyorum, ne avea internete bağlanıyor ne de wlan a, ne yapacağı mı bilmiyorum telefonun dünya ila bağlantısı kesildi resmen, aynı sorunu yaşayan varmı acaba, yardımda bulunursanız sevinirim
İMDAAATTT
Yeni hafıza kartı takıp belle yuklemek istiyorum. Ayrıca telefon hafızası kart hafızası sadece belle yuklemesinin getirdikleriyle olsun istiyorum. Eskiler yedekte kalsın diyorum. Ne yapmam gerek?
Bazı arkadaşlar magazadan uygulama yüklenmiyor demiş ama ben yükledim bi mağaza güncellemesi vardı onu kurmamış olabilirsiniz bu yüzden indiremezsiniz belki?
merhaba bende sızıntı belle yüklüydü şimdi naviden yenisini indiriyim dedim ama orda 059d576 ya 3 tane dosya çıkıyor hangisini indirmeliyim ?
Vpl 4 mü 5 mi 6 mı ?
evet arkadaslar belle geldi fakat bşr sürü eksikle geldi bence henüz yüklememiş olanlar varsa şimdiden söylüyeyim bekkentilerinizi fazla yüksek tutmayın sonra hayal kırıklıgına ugrarsınız. Eksik olarak gördüklerim
1-hava durumu wigeti yok
2-restart yok(önemli çünkü symbian uzun süre restart yapmadan calışırsa yavaslayıp kasmaya baslıyo ve kendi kendine reset atıyo
3-şarj göstergesi kapanırken bi kere görünüyo
4-tema efektlerini açtıgınız an sanki işlemcinin yarısı yok oluyo ve o hızlı telefon gidip annadan yavas bişey geliyo
şimdilik ilk izlenimlerim bu şekilde
evet arkadaslar belle geldi fakat bşr sürü eksikle geldi bence henüz yüklememiş olanlar varsa şimdiden söylüyeyim bekkentilerinizi fazla yüksek tutmayın sonra hayal kırıklıgına ugrarsınız. Eksik olarak gördüklerim
1-hava durumu wigeti yok
2-restart yok(önemli çünkü symbian uzun süre restart yapmadan calışırsa yavaslayıp kasmaya baslıyo ve kendi kendine reset atıyo
3-şarj göstergesi kapanırken bi kere görünüyo
4-tema efektlerini açtıgınız an sanki işlemcinin yarısı yok oluyo ve o hızlı telefon gidip annadan yavas bişey geliyo
şimdilik ilk izlenimlerim bu şekilde