nokıa belle 701 fp2 şebeke sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emmelik

Üye
    Konu Sahibi
nokıa belle 701 fp2 şebeke sorunu
arkadaşlar ben nokıa 701 fp2 kullanıyorum ve telefonun şebeki bazen kendi kendine gidiyor arama yerine numara yazıp aramaya basınca sadece acil arama diyor üstten aşağı süreklediğimde sebeke kullanılamıyor diyor.ve buçok kötü bir şey.yardımlarınızı bekliyorum.ARKADAŞLAR SORACAĞINIZ HER TÜRLÜ SORUYA VE CEVABA AÇIĞIM.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Telefon darbe aldiysa olabilir.Son zamanlarda yukledigin bir uygulamada yapiyor olabilir..

emmelik

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşım bir oyun yüklediğimde oluyor

- - - Eklendi - - -

ama o oyunu kaldırdım yine oldu

- - - Eklendi - - -

telefonu kapatıp açtığımda geri geliyor

- - - Eklendi - - -

telefon bir kere düştü o zamandan beri oluyor

- - - Eklendi - - -

yokmudur bir yolu

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Hard format yada fw yukleyebilirsin.Genelde darbe alinca oluyor ama baska nedenide olabilir...

mustafasen

mustafasen

Üye
bence önce bir flash at,devam ederse servise ver başka yolu yok

emmelik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonum 701 fp2 önceden c6-01 di bozuldu servise gönderdik 701 ile değiştirdiler.yani telefon daha yeni hemde kendi yazılımı çok güzel fp2 .cfw flaşh olmaz.bir arkadaş paylaşmıştı öyle olunca sim kartın sarı altın yeri soğuktan sıcak yere geçtiğinde buharlaşma yapıyormuş sim kartın sarı yerini kurulamak gerekiyormuş öyle yapsam olurmu.yütfen yardım.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefonum 701 fp2 önceden c6-01 di bozuldu servise gönderdik 701 ile değiştirdiler.yani telefon daha yeni hemde kendi yazılımı çok güzel fp2 .cfw flaşh olmaz.bir arkadaş paylaşmıştı öyle olunca sim kartın sarı altın yeri soğuktan sıcak yere geçtiğinde buharlaşma yapıyormuş sim kartın sarı yerini kurulamak gerekiyormuş öyle yapsam olurmu.yütfen yardım.

emmelik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hemde hep olmuyor galiba yüklediğim bir uygulama ve oyundan dolayısıyla çünkü hiç oyun oynamadan hiç bie ley olmuyor.

Fuad199219

Üye
operatordan olur bende de oyle oluyordu operatoru deyisdim inndi olmuyor.. Baska numara tak yokla

emmelik

Üye
    Konu Sahibi
şimdi senin dediğini yapıcam inşallah olmaz

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
telefon anteni zarar görmüş olabilir vurma / düşürmeden dolayı.farklı bir kart dene.onda oluyorsa durum söylediğim gibidir, olmuyorsa sim kartı çıkar alt tarafını hafifçe temizle, sim girişine de 2-3 kere püf püf yap ve kartı tak :)

emmelik

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar dediğinizi yapıcam.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu arada o rumuz nedir dostum tövbe estağfurullah :)

kaptan23

kaptan23

Üye
şebeke sınırlarında çok başıma geldi. hat değiştirdim ilk bi ay isyan ettim ama şimdi çok şükür düzel di

asigsasi

asigsasi

Üye
3g yi kullanmıyor san gsm ye al telefonu

Fuad199219

Üye
benim telefonum n8de ele olurdu. Hatta danisan zaman restart atiyordu.numaradan idi.deyisdim indi superdi.restart atmiyor.. Sende de bence numaradan.basqa operator numarasi yokla..

- - - Eklendi - - -

tekrar olsa demek sorun telefonda.eger olmuyorsa sorun numarada

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim telefonum n8de ele olurdu. Hatta danisan zaman restart atiyordu.numaradan idi.deyisdim indi superdi.restart atmiyor.. Sende de bence numaradan.basqa operator numarasi yokla..

- - - Eklendi - - -

tekrar olsa demek sorun telefonda.eger olmuyorsa sorun numarada

azeri misin kardeş?

Fuad199219

Üye
he azeriyem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt