Nokia Battery Monitor 2 v2.00(0) S^3 SymbianOS^3 Signed N8 de denendi sorunsuz..

Sponsorlu Bağlantılar

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Battery Monitor 2 v2.00(0) S^3 SymbianOS^3 Signed N8 de denendi sorunsuz..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kartal076, yutkun, n000k ve 6 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler, bu versiyonda ek olarak daha gelişmiş istatistikler mevcut.

Ayrıca batarya belirlediğiniz bir seviyeye indiğinde güç tasarrufu moduna otomatik olarak geçebiliyor.

ankara rüzgarı

ankara rüzgarı

Üye
acaba bu c6-00'dada çalışır mı????????

synergy11

synergy11

Üye
Teşekkür ettim :) gün olarak gösterme saate çevrilmiş güzel :oke: ek bilgiler eklemiş o daha bi harika :oke:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Teşekkürler. Hakkaten baya değişiklikler olmuş. Programın o hantal yapısı değşmş . :oke:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşlar bu Widgeti açık oldgnda hep arkaplanda çalşyr fazla sarj yermi ? :allalla:

Punish3R55

Punish3R55

Üye
yuklerken indirme hatası diyoya ne alaka sımdı ztn exe dosyası bende zaten ne ındırmesı diyo bu tel :S:S yukleme dı iimi :S

uguro

uguro

Üye
Teşekkürler:oke:

birmot

birmot

Üye
fazla güç tüketiyor arka planda çalıştığı için arka plandan kaldırıncada çalışmıyor eski versiyonu daha güzel di:hmmm

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
şuan yükledim oviden,süper bir program 1.3ü kullanmıştım 2.0 cidden ona basacak şekilde dizayn edilmiş,göstergeleri falanda çok hoş git gide annaya yaklaştığımız göstergesi bence :))

Jerkez38

Jerkez38

Üye
yuklerken indirme hatası diyoya ne alaka sımdı ztn exe dosyası bende zaten ne ındırmesı diyo bu tel :S:S yukleme dı iimi :S

kardeş menü/ ayarlar/ bağlant/ı ayarlar/ kendi ülkenizde veri kullanma ya gir ve herzaman soru işaretle.
yüklemeye tekrar başla indirme gene çıkarsa bu seferi seç ve yüklesin. hiçbirşey indirmiyor sadece bunu yapmanı istiyor :D:ehe
kolay gelsin

mehmet634

Üye
kontörm gitt :(

den1905

den1905

Üye
programı kurdum ve toplamı 12 mb 3 parttan oluşan dosya ındırdı yukledıkten sonra bunu size soruyor ve kabul ederseniz indirme işlemine başlıyor.

onr122

onr122

Üye
Teşekkürler

birmot

birmot

Üye
belle de saçma sapan sonuçlar gösteriyor bazende hep aynı değeri gösteriyor yani düzgün çalışmıyor belle de

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bi deniyelm bakalm ne degişiklikler var....:hmmm cooooook :tşk: kardes :oke:

----------Eklendi @ 16:41:55 ---------- Yazıldı @ 16:29:52 ----------

program güzel olmus ama arka plan olayı brz sacma olmus

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
anılbaran

anılbaran

Üye
ah be ya 5800 dada calissa :( biz hala 1.3 e devam

zoniengi

zoniengi

Üye
annayı yüklemeden önce kullanıyordum gayet gelişmiş ve görsel açıdan da güzeldi dün annaya geçtikten sonra; kurulum başlıyor tam tamamlanıcakken yükleme iptal ediliyor diyip kapanıyor :S

legolastry

Üye
annayı yüklemeden önce kullanıyordum gayet gelişmiş ve görsel açıdan da güzeldi dün annaya geçtikten sonra; kurulum başlıyor tam tamamlanıcakken yükleme iptal ediliyor diyip kapanıyor :S

Aynı problemi yaşayanlardanım, başka uygulamalarda da aynı sorun var. İngilizce dil seçince yükleniyor ama dili Türkçe yapınca uygulama görünmüyor. Amma sorunlu imiş Anna.

Üst Alt