Nokia Asphalt 6 HD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marsl305

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Asphalt 6 HD
603 kullanıyorum arkadaşlar.Ve bu oyunu oynarken kasıyor neden acaba ?Arkada hiç birşey açık değil ve telefonu alalı 1 ay oldu.Bu videoda arkadaş çok rahat oynuyor acaba ben niye oynayamıyorum ?

• Beğen
Tepkiler: murat demirkıra

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bırak videoyu ben C6-01 ile çok rahat oynuyorum.Donanımsal bir sıkıntın olabilir.

marsl305

Üye
    Konu Sahibi
Bırak videoyu ben C6-01 ile çok rahat oynuyorum.Donanımsal bir sıkıntın olabilir.

Çok kötü hissediyorum şu anda bırak asphalt hd dungeon hunter,nfs shit, bunlarda bile takılmalar oluyor :(

edit;

Sorunu kendim halledebilir miyim yoksa garantiye mi vericem eğer vericeksemde sebep olarak ne diyeceğim oyun kasıyor demek çok komik geliyorda :(

mah23442344

Üye
format candır

- - - Eklendi - - -

format candır

great14

great14

Üye
kardeşim oyunların sürümleriyle de alakalı olabilir benim 603 de fp1den önce asphalt donmazken fp1 ile donma - atma sorunları yasamıstım

omfapa_58

omfapa_58

Üye
evet bendede fp1 den sonra donmalar başladı

marsl305

Üye
    Konu Sahibi
Hard formatmı atayım yoksa soft fortmat mı çünkü telefon hackli ve fp2 şu anda eğer formatlayıp tekrar güncelledikten sonra hackleyebilir miyim diye korkuyorum açıkcası.

MaxipmaN

Üye
soft at

- - - Eklendi - - -

bende de asphalt 5 kasıyo 6 da kasıyodu

Dumbledore

Dumbledore

Üye
kardeşim oyunların sürümleriyle de alakalı olabilir benim 603 de fp1den önce asphalt donmazken fp1 ile donma - atma sorunları yasamıstım

Hocam oyunların hepsinin sürümlerinde mi sıkıntı var dersin ? Arkadaşım birde hard format,flash işlemi falan uyguladın mı hiç ?

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Soft attıktan sonra düzeldi mi ?

Hayır böyle birşey uygulamadım hiç.

Ben donanımsal bir sıkıntı olarak düşünmüştüm ilk olarak.Ama biliyorsan flash işlemini bir dene istersen.

marsl305

Üye
    Konu Sahibi
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Flash ne bilmiyorum eğer soft format attıktan sonra düzelmezse denerim.

Flash yazılımı tekrar kurmak gibi bir şey.Forumda bilen kişiler bolca var.Herhangi birinden team viever yardımı alabilir,resimli anlatımlardan yapabilirsin.Dene bir bakalım.

marsl305

Üye
    Konu Sahibi
Flash yazılımı tekrar kurmak gibi bir şey.Forumda bilen kişiler bolca var.Herhangi birinden team viever yardımı alabilir,resimli anlatımlardan yapabilirsin.Dene bir bakalım.

Yardımın için teşekkürler.Arkadaşlar başka önerisi olan varsa yazsın lütfen takipteyim :)

- - - Eklendi - - -

2 kez üst üste mesaj attığım için üzgünüm ama flash atmaya yardımcı konu bir türlü bulamadım.

m5c4

m5c4

Üye
Bende Fp1de kasıyordu fp1 uyumlu olanı indirdim olmuştu.Sende Fp2 yüklüyse sende ona uygun olanını indir+nfc olmayan telefonlar içinse ondanda olabilir.

Polymath

Polymath

Üye
Oyun sürümlerinde sıkıntı var. Ben fp1 gelmeden önce sıkıntsız oynarken şimdi kasarak oynuyorum bende. Oyunun yeni güncellemesi lazım oda zor daha çıkaracaklarını sanmam. Aksi halde donanım her türlü yeterli.

m5c4

m5c4

Üye
bende gayet iyi çaluşıyor bende fp2 yüklü fp1için olan daha seri olmuş.

h.ozdemir09

Üye
c hafızasında 30 40 mb üzerinde boş alan olsun

sykry

Üye
Oyun sürümleriyle alakalı. Aynı durum bende de vardı , yanılmıyorsam forumda 2 farklı asphalt 6 sürümü var daha yüksek boyutluyu (100-200kb gibi bişey) yüklemen lazım.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
İyide beyler arkadışın saydığı tüm oyunlarda mı sürüm sıkıntısı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt