dekor67
Üye
ben de konustum müşteri hizmelteriyle ağstos sonu eylül başı dediler
bekleyecez belle tanıtımı yapıldı bu sene sonunda gelecek diyolar ama annayı 5 aydır cıkaramayanlar belleyi 2012 4.çeyrekde anca cıkartırlar heralde ...orasida oyle tabide =) ama guncelleme de beklenmiyo cunku herkes bi tarih salliyo arkadss kesin tarih diyolarda cikmiyo yaoyle bi sovesim gelyoki ama iste
![]()
ama tahmnim bu ay sonu olmazsa gelecek ayın başı kesn gelecek yani
hiç olmadı yani bu sene içinde gelecek 
Türkcell ve Vodofone gibi operatörler le uyu sağlayamadığı için sorunu gidermeye çalışıyorlar gibi bir safsata çıkarmışlar fakat yeni x7 ve E6 gibi yada yeni pembe N8 gibi direk anna yüklü telefonlar neden sorun yaşamadı acaba denilince susuyorlar. Ayrıca çoğu kişi alman versiyonu yükledi hiç bir sorunları yok operatörler le bunlar bizi baya baya mal sanıyorlar heralde
arkadaşlar nokia turkiyede E pazara sahıp bu buyuk kar payına ragmen destege gelınce nanay satın nokia ları veya bu saat ten sonra almayın ben aldım SUÇUMU KABUL EDİYORUM AMA PISMANIM
Bekliyorum cumartesi ve pazar gelmezse işte o zaman müşteri memnuniniyet için kaydedilen sesimle Nokia daki yazılımcılara söveceğim.Aylardır bir tane güncellemenin peşinden koşuyor millet.Madem 175 dolara mal olan bir telefonu Türkiye piyasasında 1200tl ye satıyorsun,o zaman yerinde ve zamanında güncelleme ve teknik servisliğini yapacaksın.Bu iş sadece parası almakla bitmiyor.Biri çıktı d,yor bir bakıyorum saniyeler içinde yüzlerce kişi yorumu okumuş,onlarca kişi yorum yapmı.Ortada ne var koca bir hiç.Biz kardeşime birkaç ay önce C6-01i 780tl ye aldık.Şimdi 599 tl ye kampanyalı fiyatı ile satılıyor.İllaki bir telefon piyasa sürüldükten birkaç sonra fiyatı düşebilir;ama şu an 5800 hala büyük mağzalarda 499 tl den satılırken,her konuda ondan üstün olan başka bir Nokia cihazı 599 tlden satılıyor.Şimdi burada 5800 mı pahalı yoksa C6-01 mi ucuz.Bu nasıl bir hesap dengesizliğidir.Sadece iki gün iki gün daha bu güncelleme çıkmaz ise telefonu satmakta yok gidip parçalayacağım.Onun yerine bir Çin malı telefon alırız kardeşime en azından güncellemesi zartı zurtu ile uğraşmayız.Eski bir Nokia kullanıcısı olarak hakikaten Nokia gözümde büyük bir itibar kaybetti.Ne haddime koskoca bir devin benim gibi normal bir kullanıcısı kaybetmek koymaz;ama bu sayılır yüzbinleri,milyonları bulunca işin rengi değişir.