Nokia artık bardagı taşırdı bu tr ye buyuk bir hakaret

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
Nokia artık bardagı taşırdı bu tr ye buyuk bir hakaret
arkadaşlar symbian ^3 anna hani bu haftatsonuna kadar tr deydi musterı hızmetlerını aradım onlarda bu hafta sonuna kadar gelecek dıyolar net bır bılgımı dıyorum HAYIR dıyolar yani var sayım aysa ırak a dahi geldi bukadarına PESS

pta123

pta123

Üye
nisandan beri gelecek diyolar erteleyip duuryolar 3.çeyrek başıydı sonuna geldik gelecek kamboçyamı ne orada bile cıkmış güncelleme :) ben de konustum müşteri hizmelteriyle ağstos sonu eylül başı dediler :) bekleyecez belle tanıtımı yapıldı bu sene sonunda gelecek diyolar ama annayı 5 aydır cıkaramayanlar belleyi 2012 4.çeyrekde anca cıkartırlar heralde ...

Quaresma53

Quaresma53

Üye
hahaaa :D helal olsun nokiaya iyi tssak gecti miletle :D artik umrumda degil en azndan kafam rahat ve duydugum hcbseye inanmam artik belle falanda gelmez telfonu satn yeni alin

pta123

pta123

Üye
öyle diyonda kardeşim :) 5 ay önce 850 tlye aldım telefonu :) gidip 500 tl ye hatta dahada altına satmakda adama koyuyo bi yerde:D kulanamadan satmak :D nokia hayattan bezdirdi şu aralar ya :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
orasida oyle tabide =) ama guncelleme de beklenmiyo cunku herkes bi tarih salliyo arkadss kesin tarih diyolarda cikmiyo ya:s oyle bi sovesim gelyoki ama iste :D

mensir

mensir

Üye
Türkcell ve Vodofone gibi operatörler le uyu sağlayamadığı için sorunu gidermeye çalışıyorlar gibi bir safsata çıkarmışlar fakat yeni x7 ve E6 gibi yada yeni pembe N8 gibi direk anna yüklü telefonlar neden sorun yaşamadı acaba denilince susuyorlar. Ayrıca çoğu kişi alman versiyonu yükledi hiç bir sorunları yok operatörler le bunlar bizi baya baya mal sanıyorlar heralde

pta123

pta123

Üye
orasida oyle tabide =) ama guncelleme de beklenmiyo cunku herkes bi tarih salliyo arkadss kesin tarih diyolarda cikmiyo ya:s oyle bi sovesim gelyoki ama iste :D

Bende eşlik ederim sana kardeş merak etme :D ama tahmnim bu ay sonu olmazsa gelecek ayın başı kesn gelecek yani :D hiç olmadı yani bu sene içinde gelecek :D

----------Eklendi @ 00:56:49 ---------- Yazıldı @ 00:54:19 ----------

Türkcell ve Vodofone gibi operatörler le uyu sağlayamadığı için sorunu gidermeye çalışıyorlar gibi bir safsata çıkarmışlar fakat yeni x7 ve E6 gibi yada yeni pembe N8 gibi direk anna yüklü telefonlar neden sorun yaşamadı acaba denilince susuyorlar. Ayrıca çoğu kişi alman versiyonu yükledi hiç bir sorunları yok operatörler le bunlar bizi baya baya mal sanıyorlar heralde

trkiyedki yetkililer cogumuzdan bilgisz arkadaşlar nokia kendisi yaptı acıklamayı 16sında annayı yayınladıkdan sonra diger ülkelerden en geç 3 hafta içinde yayınlanacak diye buna inanın bence bu sefer doğru söylüyolar ...

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia turkiyede %45 pazara sahıp bu buyuk kar payına ragmen destege gelınce nanay satın nokia ları veya bu saat ten sonra almayın ben aldım SUÇUMU KABUL EDİYORUM AMA PISMANIM

pta123

pta123

Üye
arkadaşlar nokia turkiyede E pazara sahıp bu buyuk kar payına ragmen destege gelınce nanay satın nokia ları veya bu saat ten sonra almayın ben aldım SUÇUMU KABUL EDİYORUM AMA PISMANIM

haklısın ama ben nokia dan başka bi telefon kullanmak istemiyorum şuan için nokia kendi kaşınıyo iphone sevmiyorum ama ne yalan söyleyim 3 gs yada i4 cok cazip geliyo

romaz

romaz

Üye
evet perşembe günü beni nokia aradı bu hafta sonu anna yukluycez oviden hafta sonu yuklersin dediler. bakalım ne kadarı doğru çıkıcak

Overdose34

Overdose34

Üye
Cıktı. Gozunuz aydın :)

teknolocix_777

teknolocix_777

Üye
Bizde de bir tane C6-01 var.Telefona msj geliyor,telefon seslide olmasına rağmen çalmıyor,titremiyor.Seste ve titreşimde sıkıntı yok.Tamamiyle yazlımsal bir sorun.Bu anna güncellemesiyle düzeleceği umuduyla forumlarda sürünüyoruz.Yoksa telefon servise gidecek.Beni de aradılar hafta sonu dediler.Hatta aranan numarayı kaydettim direk özelden arayacağım adamı. :D Bekliyorum cumartesi ve pazar gelmezse işte o zaman müşteri memnuniniyet için kaydedilen sesimle Nokia daki yazılımcılara söveceğim.Aylardır bir tane güncellemenin peşinden koşuyor millet.Madem 175 dolara mal olan bir telefonu Türkiye piyasasında 1200tl ye satıyorsun,o zaman yerinde ve zamanında güncelleme ve teknik servisliğini yapacaksın.Bu iş sadece parası almakla bitmiyor.Biri çıktı d,yor bir bakıyorum saniyeler içinde yüzlerce kişi yorumu okumuş,onlarca kişi yorum yapmı.Ortada ne var koca bir hiç.Biz kardeşime birkaç ay önce C6-01i 780tl ye aldık.Şimdi 599 tl ye kampanyalı fiyatı ile satılıyor.İllaki bir telefon piyasa sürüldükten birkaç sonra fiyatı düşebilir;ama şu an 5800 hala büyük mağzalarda 499 tl den satılırken,her konuda ondan üstün olan başka bir Nokia cihazı 599 tlden satılıyor.Şimdi burada 5800 mı pahalı yoksa C6-01 mi ucuz.Bu nasıl bir hesap dengesizliğidir.Sadece iki gün iki gün daha bu güncelleme çıkmaz ise telefonu satmakta yok gidip parçalayacağım.Onun yerine bir Çin malı telefon alırız kardeşime en azından güncellemesi zartı zurtu ile uğraşmayız.Eski bir Nokia kullanıcısı olarak hakikaten Nokia gözümde büyük bir itibar kaybetti.Ne haddime koskoca bir devin benim gibi normal bir kullanıcısı kaybetmek koymaz;ama bu sayılır yüzbinleri,milyonları bulunca işin rengi değişir.

• Beğen
Tepkiler: ErcanSenn
WebStyle

WebStyle

Üye
Daha çok bekleriz gibime geliyor.. vallahi bıktırdı artık bu Nokia ama gerçekten tövbe ettirmeye başladı. Bir daha telefon değiştirmek istediğimde Nokia almadan önce 2 kere düşüneceğim bundan sonra..

MksDevoO

MksDevoO

Üye
:hmmmHafta içi gelicek dendi şiödide hafta sonumu deniyor ne güzel oyun 4 aydır :D

Toros542

Toros542

Üye
aynen arkadasım cok haklısın nokia bitti diyorlar ya iste bu yüzden bitmis demekki müsteri memmuniyeti diye birsey yok yani.

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar muşteri hıızmetlerını aradım nokia nın karsımdakı temsılcı bana dıyokı bu hafta gelecek bende kızdım ya artık oyalamayın mılletı dedım ayıptır dedım yuzune dedımkı bırdaha asla nokia almıcam dedım bıde bana demezmi anketımız war dıye bende cıldırdım ya allah aşkına ankete ne gerek var dedım 10 uzerınden 1 dedım ama az kaldı o 1 gıdıyo dedım

mhizlim

Üye
Nokia destek hattı konuyu güncel tutup heyecanlandırıyorlar akıllarınca ama kendilerininde pek bir şeyler bildiğini sanmıyorum. Foruma şöyle bir bakınca herkese farklı bir şeyler söylüyorlar, daha vahimi nokia Türkiye, Türkiyeyi temsil etmeyi başaramıyor. İşleri güçleri yalan, tabi ki bu durumu destekleyen basiretsizliği, ama son kullanıcılara olayı daha farklı yansıtıyorlar.

nonamex

Üye
Nokia dokunmatik işini beceremiyor bunu kabul etmek lazım. Her telefonda ayrı bir sorun...

sukrucan28

sukrucan28

Üye
az önce nokia aradı ve bana da anna test aşamasından geçemedi herhangi belli bir tarih yok dedi . bende şaşırdım ortada çok büyük bir bilgi kirliliği var

mıttık

Üye
ya nokia bayram günü alın size bayaram hediyesi der gibi vericek elimize bi anna ondan sonra beklicez belle yi...yükleyin alman kaynaklı annayı mis gibi kurtulun beklemeden :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt