haltie
Üye
Güneş ışığı altında ekranı görmek güzel bir şey ama ekranı tırnak la eldivenle kullanmak dezavantaj bence sadece el yada vücut ısısı sıcaklığına tepki vermesi daha iyi olur, 5800 da tırnakla eldivenle kullaniliyordu
Burda bir yanlış anlama olmuş sanırım. Bahsi geçen ekran kapasitif ekranın gelişmiş hali ve "basmatik" tarzı bir ekran değil. Geliştirilen bu ekranda normal parmak ve elektriksel tepkime sistemi tırnak ve eldiven ile kullanımlar için de optimize edilmiş. Yani şuanki kapasitif ekranlı cihazların çoğunu kışın kullanırken eldiveninizi çıkartmak zorunda kalırsınız ama bu cihazda eldivenle de kullanabilirsiniz.
Normal parmakla kullanmaya devam edebilirsiniz sonuçta. iPhone ilk çıktığı dönem çok sıkıntı olmuş bir sorundu bu. Telefonunuz çalarken cevaplamak için bile eldiven çıkartmak zorundaydınız. Bu sorunu şuana kadar gelen ekranların genelinde vardı. Böyle ekstra bir özellik eklenme ihtiyacı görmüş olmalılar ki eklemişler. Ben pek eldiven kullanmasam da özellikle bayanlar için eldiven ile kullanımın hoş bir özellik olacağını düşünüyorum.
el terleyince islaninca sikinti oluyo yazin bile sinir bozucu bence mantikli olmus bu ekran
o özellik 5800'da da varbırak eldiveni su şişesiyle bile dokunabiliyorsunuz
aynenaynı ekranı kullandılar diye korktum bir an
o özellik 5800'da da varbırak eldiveni su şişesiyle bile dokunabiliyorsunuz
samsung'un galaxy serisinden 3 tane telefonu kullanma imkanım oldu
-s2
-note
-s3
hepsinde'de aynı sorun vardı,yolda yürürken terliyordum dolayısıyla pantolonumda hafiften nemleniyordu ve cebimdeki telefonun ekranına temas ediyordu ve ben yanlışlıkla cebimdeyken herhangi bir tuşa bastığımda ekran aktif olup telefon saçma sapan şeyler yapabiliyordu buna işte gıcık oluyorum geçen gün babamı aramış s3'üm bir ton azar işittim
Bence fazla ilgi toplayamayacak cunku suan android kullanilio gunde 1.000.000 kisi android alio 2012 araştırmalarına göre ..
Bence fazla ilgi toplayamayacak cunku suan android kullanilio gunde 1.000.000 kisi android alio 2012 araştırmalarına göre ..
Telefonun değişme sebebi çekirdek değişimi... Bunu neden anlayamıyor sunuz? Anlamıyorum... Yani wp ye karşı duyduğunuz bu anti-pati neden? Kullandınız da bi eksiğini mi gördünüz ki?
Wp alinmaz her isletiimde tel mi degisir be wp 8 cikti al teli wp 9 cikti al yeni tel
- - - Eklendi - - -
İos android varken gelisemez Buzanda programlar cok olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?