ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Beklenmedik Plan Nokia Air videosundaki arayuz olabilirmi? Yani WP8 ilgi gormezse Symbiana devam.
Symbian Meego karisimi bir sistem yapsalar tadindan yenmez. Oyun falan faso fiso kalir. Sadece arayuz icin bile alir insanlar.MeeGo gibi bir sistem ellerindeyken ve hala satın alacak çok insan varken neden android e geçip lisans parası versin ki ?
Nokia androide geçmez geçemez geçmemeli. Geçerse ben akılsız telefon kullanırım gene de o kod kirliliğini kullanmam arkadaş.
Vay anasını. Süper gözleri olan insan duymuştum ama inanmamıştım. Kodları görebiliyorsun demek?
Komik olduğunu zannediyosan o hiper gözlerinle esprilerine bak bi daha. Androidin doğru düzgün kodlanmadığını optimize edilmediğini google ceosu biliyor bi siz kaldınız! Android düzgün kodlansa o romlara rootlara kernellara ihtiyacınız olmaz beyefendi! Alırsınız elinize direk kullanırsınız! Linaro da beceremedi optimize etme işini ne oldu yalan oldu. Jelly bean yine biraz toparlayacak ama o pek kıymetli neo v o güncellemeyi alamayacak. Bak kardeşim bugün benden uzak dur stresim tavan yapmış istemeden kalp kırabilirim.
Stresin tavan yapmışsa gelip burda android'e laf çarpmanın bir manası yok. Kod kirliliğiymişte şuymuşta buymuş.. Sen pazar payına bak? O kod kirliliğin yaptığı işlere bir bak? Sonra gel burda ahkam kes bana. Şimdide tutturmuşlar bir kod kirliliği diye. Mutlaka kendinizi avutacak birşey buluyorsunuz arkadaş. Şunun şurası kötü burası kötü diye.. Sony daha açıklama yapmadı yanılmıyorsam nerden anladın Jb yayınlamayacağını?
Tek çekirdek işlemci 512 ram mi alıcak? Çok beklersin. Pazar payı beni tınlamaz alanların kaç tanesi anlıyor bu işlerden? One x gibi bir cihaz bile sıkıntı çekebiliyor android yüzünden! O donanımı bir symbiana bir meego ya koy gör sen satış rakkamını o zaman! Kendimi avutma peşinde de değilim istesem çıkar şimdi bir s3 ya da one x alabilirim gücüm var şükür! Sevmek zorunda değilim istediğim gibi de eleştiririm seni de zerre bağlamaz.
O tek çekirdek ve 512 mb ram ics aldı. Ics aldıysa geriside gelir iyileştirme yapmak için meraklanma. Meego ve Symbian'a koysaydı demişsin. Haklısın koysaydı. Ama koymadı? Koyduklarıda satmadı o ayrı konu. Htc onex bir tek şeyden kaybediyor. Sense arayüzünün ics ile uyumlu olmamasından. Sen nasıl bir şeyi eleştiriyorsan, eleştirdiğin şeyide benim savunma hakkım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?