Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Adobe FlashLite 3.1(4) Nokia N97 - Nokia 5800 - X6 - C6
Sponsorlu Bağlantılar
alemim67
Üye
Teşekkürler emeğine sağlık
estomb
Üye
teşekkürler
ZeynEpmin
Üye
Çok güzel paylaşımlar..
x3n0n
Üye
teşekkürler
haluk1964
Üye
teşekkürler..
beyaz5353
Üye
eyw
iea96
Üye
İndiriyorum, Teşekkürler
TuTuKLu eSiR
Üye
tşkler
Cyber_Rabbit
Üye
Buarada paylaşımın için teşekkürler ancak ben telefondan indirdiğimden acaba rar dosyasını açıp koyarmısın
sissok
Üye
merhabalar ya arkaşlar benim x2 youtube yayını yapmıyo bi aralar yapıyodu ama sorun nedir acaba
trgamer123
Üye
beyler su skyfire programında turkiyede sunucu yok gibi bi hata verior artık calısmıor sky fre facbookdaki videoları acabilecegimiz browser bilen varsa (skyfiredan baska) soleyin
arkadaþlar videolarý izlemek isterseniz skyfire yazýlýmýný kurun ve internete ordan baðlanýn hiç bir sorun yaþamazsýnýz. ben o þekilde baðlanýyorum ve videolarda hiçbir sýkýntý yok
Sky fire türkiye çalıÅmıyor ki ya dosya bozuk diyor
huseyin61
Üye
sagolun
Jusca
Üye
dosya bozuk diyor bi bakarsanız sevinirim
yusufkazak
Üye
skyfire indirmiyo ovi'den ama başka sitelerden indirdim birkaçtane hiç biri çalışmıyo....internet bağlantısı soruyo wap diyorum ama yinede bağlanmıyo yardımcı olabilecek varmı? Şimdiden çok tsklr..
giray38
Üye
Saol
oguz95
Üye
arkadaşlar ben flash lite uygulamasını indirdim ama yazılım güncellemeye girdiğimde gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim