Nokia Adobe FlashLite 3.1(4) Nokia N97 - Nokia 5800 - X6 - C6

Sponsorlu Bağlantılar

KELGER

KELGER

Üye
HİÇBİR İŞE YARAMIYOR.3,00,1 bile bundan çok işe yarıyor hiç olmazsa youtube . metacafe. dailmotion dakileri açıyor

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Teşekkürler.

Barbo2

Barbo2

Üye
ovi storeden ccn videoyu indirin içinde 3.1.7 var harika bişi işinizi görür

nafta21

nafta21

Üye
slm arkadaşlar ben bunu telefona yükle dim ama kurmuyor desteklenmeyen biçin diyor bilgisi olan varmı aceba _?

Adiljan

Adiljan

Üye
Makbule Geçti :)

haxan_35

Üye
inşallah videoları izleyebiliriz artık

metal12345

Üye
tşk kardeş:ehe

mod21

Üye
Flash lite 3.1mi yoksa 3.17 var bumu daha hangisini tercih edersiniz iyi

KELGER

KELGER

Üye
essah mı diyon ben cnn video yu kurdum 3,00,1 kuruldu n97 sende nasıl öle

recepsala

Üye
ya telefona attım ancak desteklenmeyen dosya biçimi diyor

KELGER

KELGER

Üye
barbo2 bende n97 var ama cnn video yu kurarken flash 3,00,1 yükleniyor sen 3,1,7 nin dosyalarını çıkarıp paylaşabilirmisin

syanora

Üye
teşekürler dostum

KELGER

KELGER

Üye
hiç bir işe yaramıyor.hatta ben meta cafe yi normalde izliyorum ama bunu kurunca flash 9 yükleyin diyor

deliboran

Üye
ne işe yarıyo bu program arkadaşım. paylaşım için teşekkürler...

haluk1964

Üye
elimne saglık

100ra

Üye
Eline sağlık.Teşekkürlerr

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler:)

bilalmucurlu

Üye
arkadaşlar mrb ben tlf alcam nokia x2 mi alayım yoksa x3 mü alayım yaa bana kullananlar bişiler sölesin yaa

yamato

yamato

Üye
arkadaşlar videoları izlemek isterseniz skyfire yazılımını kurun ve internete ordan bağlanın hiç bir sorun yaşamazsınız. ben o şekilde bağlanıyorum ve videolarda hiçbir sıkıntı yok
s.a kardeş kurdum skyfire ama çalışmıyor bende sony satıo var s60 sybıan 5th x6 ile aynı yazılıma sahip vtap,bolt jar ,denediğm diğer proglramlar sonuç sıfır :bilmm

cr55

Üye
skyfire bir web tarayıcısı değildir arkadaşlar onu kurmaktansa video izlemem daha iyi niye çünkü o uzaktaki bir pcinin ekran web browser görüntüsünü sizin telfonunuza aktarıyor başka hiç birşey değil anlıyacanız .önemli olan telefonunuzun kendi web browsuru

dedecan2795

Üye
spr olmuş

Üst Alt