Nokia 8800 Erdos Çin

Sponsorlu Bağlantılar

OZK4N

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 8800 Erdos Çin
1 hafta önce bu telefonu, yani 8800 Erdos'u aldım. Çin olduğunu bile bile.. 4 gün sonra, bir dosya atayım dedim usb kablosu ile.

Kabloyu taktım, ne "Yığın Depolama" ne, "Webcam" ne de "Com port" Çıktı. Direk "Şarj Takıldı" yazıyor.
Bu sorunu nasıl hallederim..

Telefon hafızası 8 GB buna dayanarak dahili hafıza hafıza kartı falan koymamışlar. PC Sync Manager ile falan denedim ama nafile.. Görmüyor.

Teknik bakım mı lazım ne lazımsa şimdiden yardım edene çok teşekkürler..

rapman

rapman

Üye
Sorunu çözene kadar şimdilik bir bluetooth aleti ile idare et :oke:

OZK4N

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yapmayı düşünüyorum ancak, bu bluetooth dongleların çeşidi çok hangisi en hızlı veri aktarımı yapar bir bilsem :)

cetaner

Üye
Kardeş sim kartı taktıgın yerin altında bi bölme olabilir hafıza kartı için. dikkatli bak eski siroccolarda vardı ve telefonun imei numarasının olduğu barkod kılıklı kağıdın altındaymış, bende sattıktan sonra görmüştüm :D bugun de erdosun çin malına baktım 8 gb falan dediler ama sadece görüntüsü var gerisi tırıs gibi sanki :D

togank

Üye
Bende 8800 erdos çin kullanıyorum ve dediğin olayın aynısı bendede oldu.Hemen aldığım yere gittim yeni kablo aldım şimdi hiç bir sorun yok.Aldığın yere bi uğra derim.

dawnn

Üye
Bende 8800 erdos çin kullanıyorum ve dediğin olayın aynısı bendede oldu.Hemen aldığım yere gittim yeni kablo aldım şimdi hiç bir sorun yok.Aldığın yere bi uğra derim.

Ark.ın dedigi dogru aynı seyi bende yaşadım ve yeni kablo alınca çözüldü problem

--------------- Ekleme ---------------

Birde benim istedigim bu telefonlar için tema program v.b seyler yok mu kimsenin elinde temin edebilecegimiz kimse yok mu yada bilen gören paylasırsa çok memnun olurum

dawnn

Üye
Yok mu bilen bir kişi paylaşabilecek birileri :)

dawnn

Üye
Neden kimse konularla ilgilen miyor yok sa kimsede mi 88 00 erdos yok ark.lar :'(

ozan_1989_62

Üye
8800 erdosun menüsü nasıl shirokkoyla aynımı bende cakma shirokko vardı menü orjinaliyle aynıydı erdosun hafızası 8gb diyorlar bu hafıza gercekten varmı shırokkada 2 gb hafıza görünüyordu amam o hafıza kullanılamıordu erdosda mı shırokko gibi

Takipçi Satın Al

Üst Alt