Nokia 808 vs Lumia 1020 vs Lumia 925 vs Galaxy S4 Zoom - Fotoğraf Karşılaştırması

merkel02

Kapalı Hesap
kesinlikle.. sıralama ve karşılaştırma konusunda katılıyorum

Tepkiler: ÖEY
tasarım olarakda fotoğraf kalitesi olarakta 1020 diğerlerinden önde ama işletim sistemi beni çok düşündürüyor bu arada sanki bazı noktalarda 808 daha iyi gibi geldi

Vay be bizim 920 sene demeden tarihe karıştı artık karşılaştırmalarda bile yokuz

s4 zoomun arkasındaki fazlalığın sebebi

ÖEY

Üye
Evet ama o fazlalığa rağmen kötü çekmiş yani rakiplerinin gerisinde kalmış. Samsung'un daha çok ekmek yemesi lazım kamera konusunda

Evet ama o fazlalığa rağmen kötü çekmiş yani rakiplerinin gerisinde kalmış. Samsung'un daha çok ekmek yemesi lazım kamera konusunda
onun amacı yakınlaşmak 16mp sensör var. diğerlerinde 41 mp. 925den çok daha iyi zaten

ÖEY

Üye
Amacını biliyorum merak etme Ama L925'den çok da iyi değil be çekilen resimler, benim şahsim görüşüm bu yönde. Resimlerin orijinal boyutlarını indirip pc'de açıp bakmak lazım.

Amacını biliyorum merak etme Ama L925'den çok da iyi değil be çekilen resimler, benim şahsim görüşüm bu yönde. Resimlerin orijinal boyutlarını indirip pc'de açıp bakmak lazım.

Ağzına sağlık ya bakıyorum bakıyorum L925 in güzel olduğu yerler 1 puan 2 puan halbuki Zoomdan daha iyi zoomada vermişler 8 .Bu arada Yukarıdaki arkadaş Zoomla L925 karşılaştırmış Yanlış yapmış

Abi gozunuz mu gormuyo acaba 41 MP sensorlerle yarisamaz ama su kule çekimlerinde falan 925 cağ disi kalmis zooma gore.

Yorumlara baktımda kilise midir nedir o sivri kısımlı kulede nasıl olurda s4 zoom önde olur?Aralarında sadece o resimde 925 en sağlamını çekmiş hem daha çok net hem daha az parlamış yani s4 zoom'un resmindeki parlaklıktan kule gözükmüyor ona 9 puan verilmiş ? Nasıl bi puanlama sistemidir bu

goktas19

Üye
Kesin olarak puanlama sisteminde hata var sorun bende zannediyordum herkes benimle ayni fikirde...

erdgnblt

Üye
925 zoomdan iyi geldi bana

ÖEY

Üye
Abi gozunuz mu gormuyo acaba 41 MP sensorlerle yarisamaz ama su kule çekimlerinde falan 925 cağ disi kalmis zooma gore.
Kardeşim kusura bakma ama tekrar tekrar baktım bence kesinlikle L925, S4 Zoom'dan daha iyi çekmiş. Hele o kule fotoğrafında Zoom daha iyi dersen esas ben senin gözlerinden şüphe etmeye başlayacağım Bizim burada söylediğimiz L925, Zoom'dan daha iyi çekti. 1020'den daha iyi çekti değil. Onu karıştırma birbirine.

goktas19

Üye

Aynenn

ya ben yanlış görüyorum ya da sıralamayı okurken bazı arkadaşlar yanlış okuyo.
Sol üstten saat yönüne doğru sıralama: yani sol üst Nokia 808, sağ üst Nokia Lumia 1020, sağ alt Galaxy S4 Zoom, sol alt Nokia Lumia 925
kule resminde nası 925 iyi diyorsunuz anlamadım

ÖEY

Üye
Ups! Ben yanlış sıralamaya bakmışım sanırım pardon, kusura bakmayın o zaman evet Zoom daha iyi çekmiş L925'den Ama şöyle bir şey var; sanki L925 ile çekilen fotoğrafları diğerlerine oranla daha fazla zoomlamışlar ve mesela adam bira içerken titrettikleri için telefonu bulanık çıkmış fotoğraf. Adete L925 kötü çeksin diye uğraşmışlar gibi be Bence L925 bu kadar kötü fotoğraf çeken bir telefon değil. Daha önce forumda L925 ile çekilen örnek fotoğraflar paylaşılmıştı ve gayet güzel görünüyordu. İlginç olmuş gerçekten.

merkel02

Kapalı Hesap

kesinlikle..

şu bira içen adamın fotoğraflarımdaki puanlamalar bence yanlış adamın yüzü bile belli değil s4 8 ve 7 puan 925 1 er puan

Bence puanlama şöyle yapılmış arkadaşlar, soldan başlayıp tekrar solda bitiyor yani Özgür'ünde söylediği gibi saat yönünde düşününüz.

808 - 1020 - 925 - Zoom

Puanlar: 7-6-5-3

Puanlar: 8-7-5-2

Puanlar: 5-10-6-8

Puanlar: 8-6-6-3

Puanlar: 5-5-9-2

Puanlar: 8-10-7-4

Puanlar: 8-5-4-7

Puanlar: 6-6-9-2

Puanlar: 9-8-8-1

Puanlar: 8-9-7-1

Özgür mesajda düzenleme yapmışsın fakat tekrar değiştirdim bilgin olsun. Çünkü puanlamanın o şekilde yapıldığı kanaatindeyim.

Tepkiler: kaygisiz43