Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Xperia Sola U'dan daha iyi bence
600-700 tl arası android önerebilecek
Evet biraz daha iyi hafıza kartı girişi, 0.2 inch daha fazla ekran ve hiçbir telefonda olmayan sanırım Touch Sensitive teknolojisi diye geçiyor dokunmadan telefona müdahale edebilme tarzı bişey. Ancak ön kamera isteyenler kesinlikle Xperia U modeline yönelmeliler Sola'da malum yok.Xperia Sola U'dan daha iyi bence
Xperia U modeli Neo V'den daha iyidir ekran kartı daha üstün işlemcisi daha üstün tabi Galaxy W'den de iyi. Ayrıca en büyük sorunu 4 gb hafızaya bağlı kalmasıdır. Ayrıca Sony 3D surround sound audio technology ile de müzik deneyiminin baya iyi olduğunu tahmin etmek zor değil.
- - - Eklendi - - -
Evet biraz daha iyi hafıza kartı girişi, 0.2 inch daha fazla ekran ve hiçbir telefonda olmayan sanırım Touch Sensitive teknolojisi diye geçiyor dokunmadan telefona müdahale edebilme tarzı bişey. Ancak ön kamera isteyenler kesinlikle Xperia U modeline yönelmeliler Sola'da malum yok.
Xperia U f/p ürünü gibi gözüküyor ama 4 GB bellek ile olmaz bu iş.Şarkı fotoğraf derken dolar zaten 1 uygulama ve 1 oyun alır içine tamam bitti.Performans ile Neo V'den üstün olabilir ama o performansı gösterebileceğin uygulama kurmadıktan sonra neye yarar ki.Anca 1 oyun yükle bitir kaldır yenisini yükle şeklinde yaparsın ki bu pek akıl işi değil.
Nokia 808'e değinirsek bana ve sana uygun bir telefon olmayabilir ama belirli bir kesim için gerçekten çok başarılı bir telefon.Daha önce bir forumda (adını hatırlamıyorum) 900 TL'lik fiyatı olan bir kamera ile karşılaştırılması vardı neredeyse aynı performansı veriyordu.Geriye 550 TL kalıyor o fiyata da (aynı değil ama) en iyisi bir 603 alınır ki 808'in performansı daha iyi hadi aynı olsun bunun taşınılabilirliği var gidip kamerayı anca bir çanta ile taşırsın ya da boynuna asarsın ki nereye kadar...Taşınılabilirlik önemli eğer gidipte 808 alma kamera + telefon al demek ile IOS-Android cihaz alma PS Vita +3310 al demek aynı şeyler.Sana uygun olmayabilir bana uygun olmayabilir ama bu kötü bir telefon olduğu anlamına gelmez.
808'in performansı daha iyi hadi aynı olsun bunun taşınılabilirliği
nokia 808 900 tllik fotograf makinesinden iyi olamaz sonuçta ikisininde işleri farkli biri telefon diğeri fotograf makinesi tamam fannokia olabilirsin ama bu kadar abartmamak lazim
- - - Eklendi - - -
nokia 808 900 tllik fotograf makinesinden iyi olamaz sonuçta ikisininde işleri farkli biri telefon diğeri fotograf makinesi tamam fannokia olabilirsin ama bu kadar abartmamak lazim
808 900 tl lik fotomakinasından iyidir
Sen eline alıp da inceledin mi ?sen eline alipta inceledinmi?
Sen eline alıp da inceledin mi ?Sen eline alıp da inceledin mi ?
404 not found !!!
Sen eline alıp da inceledin mi ?
Peki ya sen eline alıp inceledin mi
Haklı olduğun noktalar var güzel yorum. Örnek:
Yine de almak isteyen kesim mutlaka vardır, ben kötü demedim, bana göre iyi değil dedimBu düşünceler tamamen kişisel. Keşke özellikleri biraz daha iyi olsaydı
- - - Eklendi - - -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?